CatalunyaDiari.cat

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Un grup de vaques juguen amb la neu al Ripollès

Les vaques del Santuari Gaia del Ripollès gaudeixen de la nevada de les últimes hores

 

Un grup de vaques i toros gaudeixen de l'última nevada caiguda al Ripollès, com es pot veure en el vídeo. Aquestes imatges són compartides pel refugi d'animals Santuari Gaia, que es troba a Camprodon. Com es pot veure en les imatges aquest grup d'animals del refugi es posen a córrer en mig d'una intensa nevada.

La neu de les últimes hores ha deixat gruixos considerables especialment a les comarques del Ripollès, el Berguedà, la Cerdanya o la Garrotxa. Cal destacar com a gruixos més importants de la nevada els dels dies 25 i 26 de gener arribant als 22 cm de Sant Pau de Segúries (Ripollès), els 20 cm de Bagà (Berguedà), els 19 cm de Puigcerdà, els 18 cm de Gombrèn (Ripollès) o els 17 cm de la Pobla de Lillet (Berguedà).

❗Notícia en ampliació. La redacció de CatalunyaDiari.cat està treballant per ampliar aquesta informació. S'anirà actualitzant quan hi hagi més informació.

Podeu enviar imatges, vídeos o més informació d'aquesta notícia en curs al correu info@catalunyadiari.cat, per Facebook a catalunyadiari, per Twitter a @catalunyadiari o per WhatsApp o Telegram al : +34 629 74 76 77.