YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

Una investigació d'aigua a Andorra tenyeix el riu Valira de verd

Es tracta d'un colorant no tòxic i biodegradable que s'està fent servir en una investigació a les fonts d'aigua d'Arinsal

El riu Valira tenyit de verd | Albert Batalla

Insòlita imatge la que deixa aquest matí el riu Valira, el principal riu que travessa el Principat d'Andorra. Una investigació a les fonts d'aigua d'Arinsal seria la raó per la qual el riu avui baixa amb aquesta coloració tan especial.

Una investigació a les fonts d'aigua d'Arinsal, a Andorra, ha fet baixar avui el riu Valira amb una tonalitat verda. Aquesta aigua verdosa arribarà fins a la Seu d'Urgell fins a acabar al Segre. Les investigacions a les fonts d'aigua d'Arinsal haurien fet servir aquest colorant, innocu i biodegradable; no cal, per tant, alarmar-se, ja que no és tòxic. Les proves que en un moment donat només s'haurien d'haver fet al riu Arinsal s'han escampat també al riu Valira durant el matí. El color verdós en alguns punts és molt clar i s'ha visualitzat a les zones de la Massana i a les parròquies centrals.

El Govern d'Andorra insisteix en què no és un producte tòxic i que no té cap conseqüència negativa ni per la salut de les persones ni pel riu. Durant les pròximes hores aquest color verdós hauria d'anar desapareixent.


Comentaris

envia el comentari