Imatge d'un vehicle dels Mossos d'Esquadra atrapat en una riuada al Vallès el 22 d'abril del 2020

Un vehicle dels Mossos d'Esquadra queda atrapat per la riuada al Vallès

Els fets han tingut lloc al gual del Boà del riu Ripoll, just en el municipi de Castellar del Vallès

Una unitat dels Mossos d’Esquadra es va veure sorpresa ahir dimarts, 21 d’abril, per les riuades al Vallès Occidental. En concret, el vehicle circulava per una passera totalment sobrepassada per la gran quantitat d’aigua al gual del Boà del riu Ripoll,  situat al municipi de Castellar del Vallès, i va quedar atrapat. 

Segons expliquen alguns usuaris de la zona a les xarxes socials, sembla que els agents venien de dur a terme un servei als horts que hi ha a la zona quan es van veure atrapats per la riuada. Sembla que tot plegat hauria quedat en un ensurt i no s’han hagut de lamentar danys, ja que els bombers van poder treure de l'aigua el vehicle accidentat. Aquestes són les imatges i comentaris que s’han pogut a les xarxes socials sobre l’incident:

La gran quantitat d’aigua que ha caigut aquests últims dies a la zona, amb quantitats totals en tot el temporal que es mouen entre els 100 i 200 l/m², han fet créixer de valent tots els rius i rieres,  cosa que ha obligat els equips d’emergències a actuar en diverses incidències, inundacions i desbordaments. Clica aquí per veure el balanç final de la forta llevantada a tot Catalunya.