Vídeo impressionant: Cau part d’un arbre al mig del carrer a Barcelona ciutat en plena tempesta

L’aiguat que ha caigut després de dinar i ha deixat molta aigua en pocs minuts amb calamarsa o pedra en alguns barris de la capital catalana
Imatge d'un arbre caigut al carrer Vergós de Barcelona per una tempesta el 9 de juny del 2020
L'arbre ha caigut a causa de la tempesta al mig del carrer a Barcelona | Catalunya Méteo

Les tempestes d’aquesta tarda estan colpejant especialment l’àrea de Barcelona, amb forts aiguats als dos Vallesos, el Barcelonès, el Maresme i el Baix Llobregat que estan deixant importants patacs d’aigua en pocs minuts, calamarsa o pedra en nombroses ocasions i molts llamps i tros. Tot plegat ha provocat algunes inundacions, el creixement sobtat de rieres i algunes incidències, com ara la caiguda de branques.

Aquest és el cas de Barcelona ciutat, on just en el moment de màxima intensitat de la tempesta, que ha deixat fins a 20 l/m² en alguns punts, ha caigut una enorme branca d’un arbre al mig del carrer. En concret, els fets han passat al carrer Vergós, al barri de Sarrià, on un dels carrils de pujada ha quedat afectat per la caiguda de la branca.

Aquestes són les impressionants imatges on es pot veure i s’escolta el moment just en què cau la branca que no ha atrapat a un motorista per pocs segons:

Posteriorment, la Guàrdia Urbana i els Bombers de Barcelona han acudit a la zona, on s’ha hagut de regular el trànsit. Els bombers han utilitzat serres per tallar a trossets l’enorme branca caiguda per tal de retirar-la a la vorera, deixant tots els carrils del carrer nets per a la circulació. La zona de la vorera on hi ha les parts de l’arbre ha quedat precintada a l’espera de ser la seva retirada.


Comentaris

envia el comentari