IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Un vídeo mostra diversos cavalls jugant amb la neu a Àustria

Les imatges s’han fet virals i posen un toc d’humor a un temporal de fred i neu que està causant molts problemes i diverses víctimes mortals al centre d’Europa

Els cavalls saben gaudir de la neu a Àustria | MANUEL KLINGSEISEN

No tot són males notícies a Europa per culpa del temporal neu. Aquest fenomen hivernal sempre s’ha associat a moments de felicitat de nens jugant enmig de les nevades per tot el món, però no només els infants saben gaudir d’aquests moments. Les nevades han deixat imatges ben curioses, com per exemple la d’uns cavalls d’Àustria que s’ho passen pipa jugant amb la gran quantitat de neu caiguda en aquella zona. 

Les imatges corresponen al 6 de gener, quan en Manuel Klingseisen, un austríac aficionat als cavalls, va enregistrar el divertit moment dels animals que té a la seva finca. Tot i que hi havia un metre de neu en aquesta zona austríaca, l’home va treure a passejar els animals, que van reaccionar sorprenentment amb voltes i salts d’alegria enmig d’un paisatge absolutament sepultat per la neu. Aquest vídeo s’ha fet viral i ja supera els 6,5 milions de visites a Internet:

Molts problemes per la nevada

Més enllà d’aquesta imatges simpàtiques, el temporal de neu està causant molts problemes a Europa, especialment a la zona dels Alps i al sud d’Alemanya. Fins ara, hi ha hagut 10 víctimes mortals per culpa de les nevades i el fred, l’última un nen de 7 anys que li ha caigut un arbre que no ha pogut suportar el pes de la neu a Alemanya. També hi ha moltes carreteres tallades, trens i vols cancel·lats i pobles aïllats.

També ho pateixen els animals, sobretot els més petits, que no poden pràcticament moure’s per culpa de la gran quantitat de neu que, a les zones més elevades dels Alps, ja supera els 3 metres d’altura. L’onada de fred i neu, que seguirà aquests dies afectant l’est d’Europa, deixa també aquestes imatges d’animals que tenen molta feina per poder moure’s:  


Comentaris

envia el comentari