Un vídeo mostra el drama d’un cadell d’os caient muntanya avall

Les imatges les ha enregistrat un ‘drone’ i reflecteixen l’angoixa de la mare al veure el seu fill que cau relliscant per la neu. La història acaba amb final feliç per aquesta família d’ossos

Imatges inèdites les que es van veure fa pocs dies a la regió de Magaden de Rússia. Un vídeo enregistrat a través d’un ‘drone’ mostra una escena d’angoixa, drama i, alhora, perseverança d’una ossa i el seu cadell, que va caure muntanya avall enmig de la neu davant de la impotència de la seva mare.

En el vídeo, es veu com la mare travessa una zona de molta pendent amb neu per arribar al cim de la muntanya, mentre el seu fill petit la segueix. No obstant, el cadell no aconsegueix arribar i, just en el moment en el que el ‘drone’ s’apropa massa, la ossa s’espanta, intenta agafar ràpid el cadell però aquest rellisca i cau muntanya avall relliscant per la neu. 

Finalment, l’os petit acaba trobant una zona de terra i pedres on aferrar-se i pot tornar a escalar la muntanya, aquesta vegada amb èxit, retrobant-se amb la seva mare per continuar plegats el camí entre la neu.

Aquestes imatges, compartides a Twitter per Ziga Tong, membre de la Reial Societat Canadenca de Geografia i directora del Fons Mundial per a la Natura (WWF), han generat un gran ressò a les xarxes per la constància dels dos animals, però també per criticar la pressió que el ‘drone’ va causar als dos ossos. 

Exemple a seguir i crítiques

El vídeo, que poc després de publicar-se ja havia estat vist per prop de 4 milions de persones a través de les xarxes socials, ha generat un gran debat entre els usuaris. Principalment, la majoria destaquen la constància i perseverança del cadell i el posem com a exemple a seguir per a tothom davant de les adversitats per no defallir mai ni llançar la tovallola abans d’hora.

No obstant, molta gent s’ha afanyat a criticar la presència del ‘drone’, ja que, a l’apropar-se massa als dos animals, aquests es van espantar i la història podria haver tingut un final més tràgic. En aquest sentit, els crítics demanen que no es destorbi la vida salvatge pel simple fet de voler captar imatges espectaculars. 


Comentaris

envia el comentari