IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Vídeo dur: la imprudència més trista del temporal a Catalunya

Un home ha creuat el riu Ter desbordat a Sant Julià de Llor. Ho ha fet amb el seu gos als braços, però finalment ha llençat l’animal que ha caigut riu avall.

Imatges terribles les que ens deixa la imprudència humana en aquest extraordinari temporal Glòria a Catalunya. En un dels molts desbordaments de rius que hi ha hagut arreu del territori, un home ha decidit intentar creuar el riu Ter mig desbordat a Sant Julià de Llor i Bonmartí (Selva) tot i la força de l’aigua i les constants advertències de Protecció Civil. El pitjor és que amb ell anava el seu gos, a qui ha posat en un greu perill.

En el vídeo es pot veure com l’home porta el gos entre els seus braços mentre travessa l’ample riu. En un moment en què sembla que no pot resistir la força de l’aigua, l’home llença el gos al riu en un impuls inexplicable. Seguidament, la persona se n’adona del que acaba de fer, però ja és massa tard, ja que el gos no pot suportar el corrent del riu desbordat i es perd aigua avall en una escena dramàtica. Es desconeix si l’animal ha sobreviscut a l’accident provocat per la imprudència de l’home. Aquest és el fatídic vídeo que està provocant molta indignació a les xarxes:


Comentaris

envia el comentari