Una jove xinesa s’intenta menjar un pop viu i quasi acaba en tragèdia

La noia és una bloguera coneguda amb el sobrenom de ‘Seaside’ molt famosa al seu país, sobretot pel fet que es menja marisc durant les seves connexions en directe per Intenret

Imatge de l'angoixant moment que va passar la noia
Imatge de l'angoixant moment que va passar la noia | World Wide Leaks

Les tecnologies i els afanys per arribar a ser mediàtics a vegades arriben a límits impensables que, a vegades, poden acabar en tragèdia. Aquest és el cas d’una bloguera molt coneguda a la Xina, amb el sobrenom de ‘Seaside’, que es va proposar menjar-se un pop viu en plena connexió en directe per ‘YouTube’ i l’escena quasi acaba en una autèntica desgràcia. 

De fet, aquesta jove és famosa per menjar-se marisc al llarg de les seves connexions en directe, com ara llagostes o crancs. A diferència d’altres ocasions, però, el pop va ser més llest i es va avançar a l’acció de la noia reaccionant de manera defensiva, moment en què la integritat de la noia va entrar en perill.

Inicialment, la noia actua amb molta tranquil·litat, somrient i tot pel fet que el pop se li enganxa a la cara. No obstant, arriba un moment en què l’animal veu que serà devorat i actua amb agressivitat, aferrant-se als llavis i les galtes de la noia que, per sort, manté els ulls fora dels tentacles. Entre crits i plors, la protagonista viu moments de molt patiment i confusió i acaba traient-se el pop del damunt, però amb ferides evidents i sang provocades per l’acció de l’octòpode. Aquest és el famós vídeo que s’ha tornat viral:

Després d’aquesta dramàtica escena, la noia acaba dient que en la següent connexió en directe intentarà menjar-se de nou el pop, mentre que molts comentaris de la gent a Internet carreguen contra la bloguera i consideren que s’ha merescut el patiment. Un vídeo que dona fe de la superioritat que a vegades ens creiem que tenim els humans sobre el món animal, que quan s’expressa amb la seva màxima agressivitat pot arribar a ser perillós, inclús mortal. 


Comentaris

envia el comentari