Les 15 faldilles de Zara que seran tot un èxit al 'Black Friday'

Aquest divendres 23 de novembre arriba aquest dia de grans descomptes i la marca d'Inditex oferirà grans oportunitats
Zara prepara grans ofertes per aquest 'Black Friday | La Coctelera

 

Encara que els pantalons continuen ocupant una bona part de l'espai dels nostres armaris, les faldilles han tornat amb molta força aquest any. Semblaven oblidades, però són, sens dubte una de les tendències d'aquesta tardor.

 

A diferència dels vestits, que també estan arrasant, un dels seus punts forts és que et permeten múltiples combinacions. Pots dur-les amb bruses, jerseis o americanes i en tots tipus d'ocasions, i et donen l'oportunitat de canviar de 'look' constantment.

 

 

Les 15 faldilles de Zara que són tendència aquesta temporada

Existeixen de molts estils diferents, amb estampat 'animal print', amb plecs, de pana, a quadres i totes estan triomfant. Tot seguit, et mostrem quines són les 15 més demandades a les botigues de Zara i que t'has d'apuntar en la llista dels teus desitjos per aquest 'Black Friday' 

 

1. La versió més sensual amb volants 

Les faldilles amb volants estan arrasant, ja que la pots utilitzar en ocasions formals com informals. Aquesta amb quadres estil 'vichy' és una gran elecció, sobretot si vols marca les teves corbes i t'agrada l'estil retro. A l'espera que sigui rebaixada, ara la pots comprar per 25,95 euros.  

 

Faldilla de quadres amb volants | Zara

 

2. La reina del safari

Els estampats 'animal print' no podien estar absent d'aquella llista. Aquesta faldilla amb un folro negre triomfarà entre les més atrevides. Abans del 'Black Friday', la pots trobar per 17 ,95 euros. 

 

Faldilla amb estampat de serp | Zara

 

3. Un viatge a Escòcia

També està present un dels estampats de més èxit d'aquesta temporada, els quadres estil faldilla escocesa. Aquest model de tub, amb butxaques al davant i una obertura frontal, té momentàniament un preu de 39,95 euros.  

 

Faldilla de tub amb un estampat de quadres | Zara

 

4. Brillaràs tota la nit 

Faldilla perfecta per les properes festes de Nadal. Aquest peça de roba vermella amb un gran de lluentons et farà ser l'estrella de qualsevol acte al qual vagis. Ja la pots trobar, fins que arribi aquest divendres, per 49,95 euros. 

 

Faldilla vermella amb lluentons | Zara

 

5. Un bàsic que està triomfant 

Si Meghan Markle llueix una faldilla amb plecs, és segur que està marcant tendència. Aquest model marró de Zara serà un dels imprescindibles durant el pròxim 'Black Friday'. Ara està disponible per 39,95 euros. 

 

Falda amb plecs de color xocolata | Zara

 

6. La faldilla de ras més versàtil

Un nou model clàssic però de color llampant que podràs dur amb moltes combinacions. De moment té un preu de 29,95 euros, però segurament s'esgotarà en poques hores  quan sigui rebaixada. 

 

Falda llisa de color fúcsia | Zara

 

7. Els quadres també arrasen 

Una faldilla de tub amb un dels estampats més afavoridors, els quadres, en aquest cas, taronges i negres. Si vols ser el centre d'atenció, busca aquesta peça de roba, que ara val 39,95 euros, els pròxims dies a les botigues de Zara. 

 

Faldilla amb quadres taronges i negres | Zara

 

8. La faldilla més elegant 

Sens dubte un dels models més sofisticats i elegants d'aquesta temporada. Amb el seu fil metal·litzat, desprèn moviment i suavitat. Si la trobes amb una bona oferta, compra-la, tot i que ara ja està disponible per 25,95 euros. 

Faldilla marró amb fil metal·litzat | Zara

 

9. Model inspirat en els seixanta

Una faldilla mini inspirada en aquelles que van triomfar en la dècada dels 60. Un model totalment negre i amb un cinturó amb una gran sivella negra que et permetrà lluir la teva figura. Abans que arribi el 'Black Friday', té un preu de 22,95 euros. 

 

Faldilla mini de pana amb cinturó | Zara

 

10. L'opció més salvatge 

Un bon exemple dels estampats animals però en una versió més curta. Fabulosa per dur-la en una ocasió especial com en un pla improvisat. Si és la teva elecció, sàpigues que, ja abans de rebre cap descompte, només val 19,95 euros.  

 

Falda amb un estampat animal | Zara

 

11. Lleopard discret

Faldilla de color marró que dissimula un estampat de lleopard. Perfecta, per la seva llargada i el seu tir alt, per dur en dies d'oficina. A més té un volant central que la fa encara més ideal. Abans que estigui en oferta, es pot adquirir per 25,95 euros.  

 

Faldilla marró amb estampat animal | Zara

 

12. Una de les més originals 

Una faldilla mini bastant diferents dels models més habituals. De punt i amb uns grans botons, sens dubte serà una de les que més es vendran aquesta tardor. Si la vols comprar pel 'Black Friday', ho podràs fer per menys del seu preu actual de 25,95 euros. 

 

Minifaldilla de punt amb botons | Zara

 

13. La pana també torna amb força 

Aquest teixit serà un dels grans triomfadors d'aquesta temporada. Aquest model en concret et permet vestir 'sexy' a la vegada que donés un toc divertit al teu 'Look'. Abans  que sigui rebaixada, el seu preu a Zara és de 39,95 euros. 

 

Faldilla Premium Worker Brown Corduroy | Zara

 

14. Encaix asimètric

La peça perfecta per les amants de la roba amb tocs de llenceria. Ara mateix es pot comprar per 29,95 euros, però segurament que aquesta faldilla amb un petit encaix serà una de les grans ofertes del 'Black Friday'. 

 

Faldilla pareo amb encaix | Zara

 

15. Perfecta per un estil informal 

Faldilla mini texana que et permetrà lluir totes les teves cames. A més té aquest efecte de desgast que està tan de moda. No t'ho pensis, si t'agrada, compra-la durant el 'Black Friday' i no pagaràs més de 29,95 euros. 

 

Faldilla texana de tir ample | Zara

 

Comentaris