ÚLTIMA HORA

Trets i càrregues dels Mossos a Barcelona

Un abric verd molt versàtil de Zara s’esgota gràcies a Sara Carbonero

La periodista ha compartit a Instagram una imatge on vesteix una de les peces de roba amb més èxit d’aquesta temporada
Un abric verd de Zara s'esgota perquè Sara Carbonero l'ha lluït a les xarxes socials  | Instagram

 

Sara Carbonero és especialista a aconseguir que els seus seguidors s’enamorin de la roba que llueix a les xarxes socials. Ara és el torn d’un dels primers models per combatre les baixes temperatures d’aquesta temporada tardor-hivern de Zara i ha triomfat tal com ho van fer altres peces de vestir de l’any passat gràcies a la periodista. Aquest cop és un abric de color verd de Zara que s’ha esgotat completament.

 

A més de ser periodista i empresària, Sara Carbonero també és una de les ‘influencers’ amb més èxit de les xarxes socials. Tot i que ella creu que el seu ritme de vida és baix, però realment sempre sent veritable fascinació per les últimes tendències de la moda perquè tot el que llueix a les xarxes, com les mitges de lleopard de Calzedonia, acaba sent un èxit entre les seves seguidores.

 

 

L’estil de Sara Carbonero, tot un èxit

Sense cap mena de dubte, l’estil de Sara és un dels més lloats a les xarxes i no és gens estrany que les seves seguidores tinguin desitjos de comprar tota la roba que llueix i que en qüestió de poc temps s’esgoti. No obstant això, aquest desig va més enllà en comprovar que la dona d’Iker Casilles és una amant dels últims dissenys de firmes de baix cost com Mango i Zara.

 

Justament fa un any, Carbonero va aconseguir que l’abric que va portar durant tot el passat hivern fos tot un èxit en vendes i, ara, el nou model de Zara de color verd no ha estat l’excepció. La seva nova imatge no ha passat desapercebut a les xarxes i és el que més han destacat els seus seguidors en les últimes imatges que la periodista ha compartit a través de les seves xarxes socials.

 

Abric creuat masculí de color verd de Zara, per 99,95 euros | Zara

 

L’abric verd de Zara que està completament esgotat

No es pot negar que la peça estrella dels conjunts de Sara Carbonero és aquest abric llarg, de tall masculí i de color verd que s’ha convertit en tot un èxit de vendes per Zara. Moltes dones, incloent-hi Sara, del país i de tot el món han quedat enamorades per aquest disseny estrella de la nova temporada d’hivern.

 

El seu preu és una mica més alt que el de la majoria de peces de roba de la firma de baix cost d’Inditex, ja que val 99,95 euros, tanmateix s’ha esgotat ràpidament. De fet, actualment totes les talles d’aquest abric verd de Zara estan completament esgotades i això que van des d’una XS fins a la XL. L’única opció que queda per aconseguir l’abric favorit de Sara Carbonero és esperar que Zara decideixi tornar-lo a posar a la venda o intentar trobar-lo en alguna botiga.

Comentaris