TENS TELEGRAM?

👉 No et perdis les últimes hores de Catalunya. Segueix-nos clicant aquí!

MÉTEO

⛈ Alerta màxima a Catalunya: comença la llevantada més forta de l'any

CaixaBank obre la primera botiga de venda de mòbil i electrodomèstics a Màlaga

L’empresa pretén incorporar un nou concepte de negoci que englobarà amb el nom ‘Family Store’
Imatge d'arxiu de CaixaBank. | Imatge de: Cedida.

 

 

El grup CaixaBank segueix creixent. Ara, es servirà de la seva filial PromoCaixa per tal d’obrir a Màlaga la primera botiga on posarà a la venda nous articles no financers. La inauguració tindrà lloc aquest dimecres al carrer Marques de Larios, i la iniciativa forma part del marc d’una nova línia de negoci, denominada ‘Family Store’.

 

Entre els diversos productes que podrem trobar a la botiga, destaquen des d’articles tecnològics més comuns com telèfons mòbils, 'tablets', ordinadors, televisors, càmeres... Fins a barres de so, sistemes d’alarmes, rentadores, neveres, petits electrodomèstics i altres productes de consum. 

Els clients podran finançar els productes al 0% TAE

A més, l’entitat bancària dóna l’opció d’adquirir-los amb un finançament del 0% TAE, però només per aquelles persones que siguin clients de l’entitat. De moment el grup no té previst traslladar la iniciativa a cap altre lloc d’Espanya, ja que aquesta és concebuda només com una prova pilot.

 

Fins al moment se sap que la nova botiga que obrirà a Màlaga compta amb 190 metres quadrats, obrirà de 10 del matí a 21 hores del vespre, i comptarà amb quatre treballadors que estaran a disposició del públic. 

Una gran diversitat de marques

Els principals partners de la botiga, que són Samsung i Securitas Direct, li han mostrat tot el seu suport. Però, a banda, hi haurà una gran varietat de marques que comercialitzaran els seus productes, entre les quals podem trobar GoProu, Segway, iRobot, Nespresso, Taurus, HP, etc.

 

El que busca CaixaBank amb aquest projecte és apropar els articles de consum més innovadors a qualsevol que hi estigui interessat, oferint també la possibilitat de conèixer els productes de manera directa mitjançant tallers, cursos i diverses xerrades.

 

Un altre servei amb el qual compta el nou concepte de negoci ‘Family Store’, és el d’enviament gratuït i assessorament de posada en marxa i funcionament de televisors i electrodomèstics. En realitat, per Internet ja fa mesos que es poden adquirir aquest tipus de productes, més concretament pel portal ‘Compra Estrella de PromoCaixa’, que ja compta amb 114.000 vendes durant els primers tres mesos de l’any.

🔴 Ara pots rebre els avisos del tall de carreteres al teu correu. Fes clic aquí!

Comentaris