TENS TELEGRAM?

👉 No et perdis les últimes hores de Catalunya. Segueix-nos clicant aquí!

EN DIRECTE

🚨 Tots els problemes causats per la gota freda a Catalunya

ÚLTIMA HORA

Els CDR convoquen una nova mobilització per avui

Les còpies més barates de les esportives més demandades

Les ‘sneakers’ de Balenciaga, Gucci i Louis Vuitton que tan de moda estan, ja tenen les seves versions de baix cost
Les 'chunky sneakers' o 'ugly sneakers' ja tenen la seva versió de baix cost | CatalunyaDiari.cat

 

Les 'chunky sneakers', el nou concepte d'esportives XXL, que triomfen a les xarxes socials i que totes les 'influencers' del moment no dubten en dur en qualsevol ocasió. Tot i que la nostra targeta de crèdit pot tremolar molt en veure els seus preus, ara ha aparegut una opció molt més econòmica a moltes botigues de baix cost que ens permetran complir el desig de vestir com les reines d'Instagram.

 

 

Les ‘chunky sneakers’ que triomfen

La tendència esportiva ha retornat gràcies a aquestes sabates, també conegudes com a 'ugly sneakers', que semblen sortides d'una maleta dels anys 90 i seran tot un encert per aquesta temporada d'hivern, ja que poden combinar-se pràcticament amb tot i són ideals per sentir-te ben còmoda amb qualsevol estil. 

 

1. Les Balenciaga de Zara

Les 'Triple S' de Balenciaga (a l'esquerra) - Model de Zara (a la dreta) | CatalunyaDiari.cat

 

Les esportives XXL de Balenciaga, les 'Triple S', amb un efecte embuatat que moltes famoses ja tenen, però que no tothom es pot permetre, ja que el seu preu és de 695 euros. La firma insígnia d'Inditex, Zara, ha sorprès amb una versió de baix cost per només de 39,95 euros, preu que sí que està a l'abast de tothom. 

 

 

2. Estil futurista Louis Vuitton

Les 'LV Archlight' de Louis Vuitton (a l'esquerra) - Model de Bershka (a la dreta) | Catalunyadiari.cat

 

Per part de Louis Vuitton estan les 'ugly sneakers' d'estil futurista 'LV Archlight' que han triomfat a les xarxes socials durant aquestes darreres setmanes i no hi ha cap 'influencer' de moda que no les tingui ja. Amb una forma molt senzilla i estilitzada, es converteixen en tot un encert per qualsevol 'look' per 790 euros. Tot un luxe que gràcies a la proposta de Bershka podem tenir un parell d'esportives amb plataforma per només 40 euros

 

3. Amb cristalls desmuntables 

'Flashteck' de Gucci (a l'esquerra) - Model de Bershka (a la dreta) | CatalunyaDiari.cat

 

La firma italiana Gucci fa temps que està redefinint la moda de luxe moderna i el seu últim llançament són les ‘Flashtek’, unes esportives molt desitjades que fusionen el luxe amb una gran quantitat de colors, amb un preu de 1.200 euros, però que a Bershka es pot trobar una versió molt més assequible amb la qual pots estar a la moda per només 50 euros.

 

4. Caminaràs amb mitjons per la ciutat

Model 'Speed' de Balenciaga (a l'esquerra) - Model de Zara (a la dreta) | CatalunyaDiari.cat

 

'Balenciaga' ha apostat per una silueta més tipus ‘sock’ que ha inclòs a les ‘Speed’, amb un preu de 575 euros. Aquestes esportives de teixit elàstic es poden trobar a Zara amb un detall acolorit a la part posterior per només un preu de 35,95 euros. Aquesta és una tendència que potser serà més difícil de digerir, però la seva comoditat compensa la seva imatge.

 

Les 'ugly sneakers' combinen a la perfecció amb uns texans | CatalunyaDiari.cat

 

Com combinar amb estil les esportives del moment 

Queda ben patent que aquestes esportives s'allunyen de les clàssiques, són diferents i tenen molt caràcter. Característiques que també fan que molts rebutgin les 'ugly sneakers' pel seu volum extra i ser tan cridaneres. No s'ha de tenir por d'aquestes sabates dels anys 90.

 

Si no saps com lluir-les, el millor consell és que comencis combinant-les amb uns texans llargs i una part de dalt molt simple que no cridi l'atenció. Amb un estilisme ben casual, les esportives seran el teu punt fort i podràs anar a la moda com totes les 'influencers' del moment.

 

🎁 Participa gratis i guanya un fantàstic lot d'oli PRIORDEI. Fes clic aquí!

Comentaris