Decathlon avisa d'una falta de seguretat en dos models de bicicletes

Els clients poden canviar-la per una altra bicicleta o obtenir el reemborsament
Els dos models que Decathlon ha hagut de retirar. | Decathlon

 

La web oficial de la botiga de productes esportius Decathlon ha emès un comunicat a la seva pàgina web, avisant del perill de fer servir dos models de bicicletes. En concret, es tracta de dos models plegables, el BFOLD 500 i BFOLD 700.

 

Segons informen els responsables de l'establiment, s'han detectat aquests errors de seguretat en una comprovació de qualitat de producte. «Els nostres equips de Decathlon han pogut detectar que el quadre plegable es podria trencar per la frontissa duran el seu ús», assenyalen al document.

Canvi de bicicleta o reemborsament

Per aquest motiu, han procedit a retirar del mercat aquests dos models. D'altra banda, han demanat als clients que ja han comprat una de les dues bicis que les tornin per seguretat.

 

En aquest sentit, els clients poden canviar el model per una bicicleta nova de característiques similars. Malgrat això, si el client no queda satisfet amb el canvi, pot obtenir el reemborsament d'aquesta. Per últim, Decathlon demana disculpes per l'incident i assegura

 

El centre d'atenció al client romandrà a disposició dels afectats per resoldre qualsevol dubte a través del número 900 100 903.

Error de seguretat en un sac de dormir

No és estrany que la companyia avisi d’aquests errors de seguretat en els seus productes, i és que Decathlon manté un rigorós control de qualitat en tots aquests. Va ser el passat mes de gener quan la prestigiosa botiga va avisar d’un error de fabricació en el sac de dormir infantil Forclaz 10 Junior, de la marca Quechua.

 

En aquell moment, l’empresa va emetre un altre comunicat i diversos vídeos a les xarxes socials, oferint solucions per al problema. Una opció consistia a tallar el cordó de la caputxa per tal que aquest no pogués enroscar-se, provocant problemes respiratoris en els menors d’edat.

 

Comentaris