Els gelats de Mercadona provenen de dues empreses valencianes

Helados Alacant i Helados Estiu treballen en col·laboració amb la marca Hacendado
Varietat de gelats Hacendado | Cedida

 

L'estiu és l'època dels gelats, amb la calor que hem de suportar, la gran majoria vol tenir a prop un gelat per poder refrescar-se, almenys durant una estona. Hi ha qui els prefereixen en terrina, hi ha qui els vol amb galeta, recoberts de xocolata o els clàssics de gel. Hi ha varietats per tots els gustos.

 

Els bars o els establiments especialitzats són els llocs ideals on comprar aquests productes si estem fora de casa, però per quan en volem menjar un sense haver de sortir el millor és tenir-ne al congelador. Moltes persones decideixen comprar-se diferents tipus als supermercats per no quedar-se mai sense. És per això que en aquests establiments ja hi ha una gran quantitat de varietats, com passa, per exemple, amb els gelats Hacendado de Mercadona.

 

Gelat de núvol amb trossos de llaminadura de Mercadona | Xarxes Socials

Els gelats més exitosos de Mercadona

L'empresa valenciana sempre posa a la venda nous productes propis a moltes de les seves seccions, és el cas també dels seus gelats. Entre les diferents varietats que hi ha es poden trobar Mochis gelats, mini bombons de xocolata o terrines de molts sabors diferents, com el gelat amb sabor de núvol.

 

Són moltes les persones que compren sempre els seus gelats a Mercadona, de la marca de gelats Hacendado, tant per la seva varietat com pel seu sabor. A més a més, s'ha de dir que aquests productes provenen d'empreses espanyoles que treballen en col·laboració amb la cadena d'establiments, pel que es tracta de producte nacional.

 

Les postres gelades que es poden trobar a Mercadona | Cedida

 

  

Els gelats Hacendado són de proveïdors valencians

Són dues empreses valencianes les que fan aquests productes per Mercadona. Helados Alacant i Helados Estiu, una d'Alacant i l'altra de Valencià, elaboren els gelats per la marca Hacendado. L'empresa Helados Alacant és líder en producció d'aquests productes a Espanya, a més, també distribueix a llocs com Rússia, Estats Units, Canadà o Aràbia Saudita. Tot gràcies a l'acord amb Mercadona.

 

Tot i que per poder aconseguir això, fa uns dos anys, el 2016, l'empresa va haver de realitzar la inversió més gran de la seva història, cosa que va permetre que poguessin arribar a la producció desitjada per Mercadona. Es van invertir 11 milions d'euros per produir 140 milions de litres de gelat.

Comentaris