Lidl, pionera a l'estat en vendre el 100% de llet fresca amb doble certificat

Vendre llet de pasturatge i amb el certificat de benestar animal, les prioritats de Lidl
Les diferents varietats de llet fresca amb doble certificat de Lidl. Lidl
 

La cadena de supermercats Lidl continua al peu del canó amb la seva aposta per tenir productes de més qualitat —a més de sostenibles— per als seus consumidors. El darrer pas de la marca alemanya, en aquest sentit, ha estat incorporar als seus establiments el 100% de la seva llet fresca amb un doble certificat: el de pasturatge i el de benestar animal.

 

D'aquesta manera, Lidl s'ha convertit en la primera companyia d'alimentació a l'estat en oferir als seus clients llet que tingui aquest doble certificat. Vendre llet de pasturatge i amb el certificat de benestar animal és un pas més per a convertir-se en la cadena de supermercats referent a l'estat espanyol en relació al consum de productes sostenibles.

 

Llet fresca de vaques de pasturatge

Un dels primers passos que va fer la cadena va ser deixar de vendre ous de gallines engabiades. Un altre dels passos a seguir va passar per eliminar les bosses de plàstic de totes les seves botigues, substituint-les per borses i caixes de cartró.

 

I ara, el darrer pas del Lidl ha estat vendre el 100% de la seva llet fresca —es comercialitza sota la marca pròpia Milbona— procedent de vaques que pasturen a l'aire lliure. A més, les granges, segons garanteix aquest certificat, compleixen els tots estàndards de benestar animal.

 

  

  

Cal destacar, així mateix, que tota la llet de la cadena de supermercats alemanya prové de més de 100 petites granges familiars a Galícia, que compten amb el doble certificat. 

 

 

Els beneficis de consumir llet fresca de pasturatge | Lidl

 

Lidl prioritza el benestar animal

És una de les premisses de la firma: el benestar animal. Per això, promoure el consum de llet fresca amb doble certificat no només ajuda a millorar la vida de la vaca, sinó que també és més saludable per al consumidor final. 

 

Aquesta iniciativa, de fet, ha aconseguit situar a Lidl com «la primera cadena espanyola en vendre llet fresca amb doble certificació en benestar animal i pasturatge». El director general de compres de Lidl Espanya, Miguel Paradela, ha comentat al fil de la qüestió: «El nostre objectiu passa per ser un supermercat cada vegada més sostenible. Sostenibilitat a tres nivells: per a la vaca, pel seu benestar; per al ramader, per la seva viabilitat econòmica; i per al client, per la seva salut». 

Comentaris