Les 10 millors cremes de protecció solar de cara a aquest estiu

Per protegir-nos dels efectes nocius dels raigs UVA és bàsic utilitzar les millors cremes de protecció solar per cuidar la nostra pell
És important escollir un bon protector solar per protegir-nos. | Disponible a: mnn.com
 

Amb el bon temps i el sol apretant les darreres setmanes, és moment de fer-se amb un bon protector solar que disminueixi els efectes nocius dels raigs UVA aquest estiu.

  

  

Perquè et puguis fer amb el millor producte hem recopilat les 10 millors cremes de protecció solar del mercat, segons les anàlisis que realitza l'OCU.

 

 

La importància d'utilitzar protector solar

El sol beneficia la nostra pell, tot i que un excés d'exposició pot arribar a ser perjudicial. Per tal de protegir-nos dels efectes nocius dels raigs UVA és molt important utilitzar les millors cremes de protecció solar per cuidar la nostra pell.

 

No és necessari tenir una pell blanca o sensible per fer-ho, ja que sigui quin sigui el teu tipus de pell, aquesta pot patir danys si no s'utilitza un bon protector solar. Per protegir correctament la teva pell has d'utilitzar un producte que com a mínim tingui un factor de protecció solar 15 i, a la vegada, controlar el temps d'exposició al sol.

Existeixen diferents factors de protecció solar que indiquen el temps que algú pot estar a exposició del sol sense arribar a cremar-se per la radicació. Hi ha cremes de protecció mitjana,que van de SPF 15 a 25; de protecció alta, entre SPF 30 a 50; i les de protecció molt alta, de més de SPF 50.

 

L'OCU ha analitzat 15 productes de SPF 30 per veure quines són les millors cremes de protecció solar d'aquest factor mitjà, un dels més utilitzats. En aquest estudi s'han valorat l'eficàcia del factor de protecció solar, la protecció contra els raigs UVA, la composició i altres aspectes com la seva aplicació o textura.

 

Les 10 millors cremes de protecció solar segons l'OCU

A continuació presentem la classificació de les millors cremes de protecció solar que ha elaborat l'OCU i que pots comprar tant en supermercats i grans superfícies com en farmàcies o herbolaris.

10. Babaria Sun Milk Leche Solar Aloe Vera

La classificació de millors cremes de protecció solar l'estrena una de les marques de protectors solars més populars: Babaria. Té 62 punts en el rànquing de l'OCU i presenta una qualitat mitjana. L'envàs de 200 ml surt per 10,05 euros.

9. Cien (Lidl) Leche Solar Classic

Una altra de les marques 'low cost' preferides pels consumidors que es troba en el llistat és Cien. La marca de Lidl té productes a molt bona relació qualitat-preu, com en el cas d'aquesta crema de protecció solar, ja que l'envàs de 250 ml surt a 4,98 euros, sent de les més barates. Té 64 punts sobre 100.

La marca blanca Cent de Lidl es cola com una de les millors llets solars. | Pixabay
 

8. NIVEA Sun Protege y Broncea

Un punt per sobre de la marca blanca de Lidl s'hi troba tot un referent en protectors solars. El NIVEA Sun protegeix i bronzeja té 65 punts en el rànquing i ja es classifica com de bona qualitat. Això sí, el seu preu és més elevat, ja que l'envàs de 200 ml surt a 9,90 euros

7. VICHY Idéal Soleil Leche Hidratante

Una altra marca clàssica en el món de les cremes de protecció solar del mercat és Vichy. La seva llet hidratant Idéal Soleil té 69 punts però és de les més cares. L'envàs de 300 ml costa 23,15 euros.

6. BIOTHERM Lait Solaire Hydratant

Una altra crema de protecció solar de qualitat és la de la prestigiosa marca Biotherm. Es posiciona com de bona qualitat, amb 70 punts, i l'envàs de 200 ml costa 30,50 euros, sent la més cara de tot el rànquing.

5. AVÈNE Lait - Leche

També es posiciona en el rànquing amb 70 punts el protector solar de la marca Avène, que ofereix molt bona qualitat. L'envàs de 100 ml costa 16,70 euros.

4. EUCERIN Sun Lotion Extra Light

En quart lloc es posiciona una marca dedicada a la cura de la pella. En aquest cas, la loció solar d'Eucerin es posiciona també amb 70 punts com una de les millors. L'envàs de 150 ml surt per 16,95 euros.

3. APIVITA Suncare Leche Solar para cara y cuerpo

Entrem al podi de les millors cremes de protecció solar, on les tres cremes guanyen l'etiqueta de millor producte, ja que presenten la mateixa puntuació: 71 sobre 100. L'Apivita és una llet solar l'envàs de 150 ml costa 21, 95 euros.

2. GARNIER/DELIAL Leche Protectora Hidratante 24 H

En segon lloc es troba la marca de cremes de protecció solar Delial, de Garnier. La nova fórmula de la seva llet ofereix protecció i hidratació durant 24 hores. Presenta la relació qualitat-preu més bona de totes les de la llista, ja que l'envàs de 200 ml es pot comprar per tan sols 13,95 euros.

1. LA ROCHE POSAY Anthelios Confort

La millor crema de protecció solar del mercat segons l'OCU és la llet per a pell sensible de la Roche Posay. L'envàs de 250 ml surt per 25,35 euros. Està entre les més cares del rànquing, però també és de les més eficaces pel que fa a protecció

Comentaris