El nou maquillatge de Primark: el regal perfecte per aquest Nadal

Es tracta de la col·lecció ‘Artic Ice’, un maquillatge glacial que enamorarà tothom
El nou maquillatge de Primark, ple de brillants i pigments intensos | Primark

 

No és la primera vegada que la cadena irlandesa Primark triomfa a tot el món amb les seves línies de cosmètica i maquillatge. Aquest mes de novembre, dona la benvinguda a l'època més especial de l'any amb una nova col·lecció, que triomfarà arreu. 

 

Primark és coneguda pels productes originals i exitosos que ofereix, com ara el pintallavis vermell que sempre s'esgota. Si encara no tens els regals de Nadal, siguin per tu o pels teus, la cadena et dona una idea per omplir el teu estoig de maquillatge i completar els teus 'looks' festius.

 

La col·lecció destaca pels pigments intensos i els brillants

 

Si aquest Nadal vols lluir una pell radiant i amb glamur, la nova línia 'Artic Ice' és el que necessites. Brillaràs gràcies als pigments intensos i als brillants centellejadors. La col·lecció destaca per tenir productes amb molta purpurina, brillants i detallets amb flocs de neu, amb colors daurats i corall. Aquesta col·lecció és ideal com a regal de Nadal, ja que combinen perfectament amb l'època de l'any en què ens trobem.

 

La nova col·lecció de maquillatge de Primark: il·luminadors 'Blush & Glow' i 'Bronze & Glow' 6 €/unitat; gotes il·luminadores 'Glow Drops' 5 € | Primark
 
El maquillatge glacial dona un toc diferent del glamur retro, amb colorets suaus de tonalitats de color rosa iridescent i maquillatge d'ulls ple de llum. A més, la col·lecció també té unes gotes il·luminadores perfectes per afegir més lluentors a la base del maquillatge, ideal per a totes les nits de festa.

 

 

Un efecte d'allò més brillant

 

La nova col·lecció de Primark té dos estoigs de maquillatge d'ulls perfectes per a cada moment del dia i que s'adapten al que necessitis. D'una banda, l'estoig 'Naturally Nude' està format per tons més rosacis i aconsegueixen tenir un bon aspecte i, d'altra banda, el 'Midninght Mauve' amb un maquillatge més extremat, ideal per sortir a la nit. La millor part és el preu: cada estoig només val 6 euros.

 

Estoig de maquillatge 'Naturally Nude' i 'Midnight Mauve' de 6 € | Primark

 

La col·lecció també compta amb tres il·luminadors: el ‘Blush & Glow’ i ‘Bronze Glow’ per 6 euros la unitat, i la 'Double Dimension' que val 4 euros. És l'acabament perfecte si volem donar més llum al nostre rostre

 

La maquilladora professional de Primark ens recomana «donar un toc de llum al llagrimer amb l'il·luminador metal·litzat 'Artic Ice' i aplicar-hi els il·luminadors 'Blush & Glow' i 'Double Dimension' als pòmuls per aconseguir un efecte d'allò més brillant».

 

Les ombres d'ull líquides 'Liquid Glitter' per 4 € la unitat i els il·luminadors 'Double Dimension' por 4 € la unitat | Primark

 

A la nova col·lecció de maquillatge no li falta res. També hi trobem unes ombres d'ull molt divertides i perfectes per tenir una mirada ben lluent. Cada ombra d'ulls val 4 euros. A més, no oblidem que inclou pintallavis de tons de color rosa amb una textura de vellut i per tan sols 3 euros cadascun, i ombres d'ulls en pols per 1,50 euros.

 

Si t'acabes d'enamorar d'aquesta col·lecció tan preciosa, afanya't perquè tothom parla de les últimes novetats de maquillatge i, com de costum, tots els productes de Primark causen furor i s'esgoten ràpidament. 

🔴 Ara pots rebre els avisos del tall de carreteres al teu correu. Fes clic aquí!

Comentaris