La nova oferta que llança Lidl inclou diversos productes de bellesa i cures personals

Aquesta promoció s’estrena el 2 d’agost i inclourà fins i tot un assecador d’ungles
Imatge d'arxiu d'un supermercat Lidl. | Catalunya Diari

 

Lidl torna a la càrrega i en breus posarà a la venda una nova remesa de productes. Més concretament, ho farà d’aquí dos dies, el 2 d’agost, i les ofertes abastaran des de productes d’alimentació fins altres de bellesa o de la llar. Malgrat tot, està clar que costarà trobar algun article que reculli tant d'èxit com el robot de cuina que va llançar el passat 30 de juny.

 

La nova oferta es llançarà aquest dijous

En aquella ocasió, l’expectació era tan gran que els clients feien cua a les portes dels supermercats de la cadena fins i tot abans que obrissin, fent que les existències s’esgotessin a un ritme autènticament frenètic.

 

Però ara Lidl aposta per una altra línia de productes, que estarà més encarada als petits electrodomèstics. Així doncs, a partir del pròxim 2 d’agost els clients podran trobar a les estanteries de la cadena productes més aviat destinats a la higiene i cures personals, però amb un preu més assequible del qual disposen normalment. 

Alguns dels productes de la nova oferta de Lidl | Lidl
 

 

Electrodomèstics petits a baix cost

Un exemple d’aquesta nova gamma serà un raspall modelador del cabell ‘Silvercrest’, que tindrà un modest cost de 9,99 euros. També podrem trobar, entre d’altres, raspalls de neteja facial amb ultrasons i 3 capçals per 24,99 euros, o raspalls dentals sònics per tan sols 29,99 euros. Els raspalls corporals rotatius, ideals per dur a terme exfoliacions i massatges que afavoreixin la nostra circulació sanguínia, també tindran un cost de 9,99 euros. 

Alguns dels productes de la nova oferta de Lidl | Lidl
 

 

Depilació ‘professional’ a la nostra pròpia casa

Així doncs, qualsevol podrà estar bell i a punt en qualsevol moment, i disposarà de molts productes per tal d’aconseguir un resultat òptim. Un altre tipus d’article que de ben segur triomfarà és el del set depilatori de cera calenta, que es podrà adquirir per 19,99 euros i que eliminarà l’ús de bandes depilatòries. 

El set de manicura d'ungles de gel de Lidl | Lidl
 
 

 

Però ni els raspalls ni el set de depilació podran competir amb el producte estrella: el nou set de manicura de la cadena. Amb un preu de 39,99 euros, disposa de més de 200 peces per tal de portar unes mans i ungles sempre perfectes. El lot inclourà, fins i tot, una làmpada d’assecament. En definitiva, que no faltarà absolutament res!

Comentaris