ENQUESTA

📊 Creus que haurien de concedir als presos catalans el règim de semillibertat?

Sanitat alerta sobre unes sardines fumades en llauna

El producte conté uns sulfits no declarats
Sanitat demana que no es consumeixin en cas d'al·lèrgia als sulfits no declarats | Ahumados la Cumbre

 

L'Agència Espanyola de Seguretat Alimentaria i Nutrició ha llençat una nova advertència, en aquest cas es tracta de la presència de sulfits no declarats en uns lloms de sardines fumats. Aquests han estat envasats per una empresa de la Comunitat Valenciana i distribuïts a Andalusia. Davant d'aquest fet, demana que els al·lèrgics a aquest component no consumeixin el producte mentre que el seu consum no comporta cap risc per als altres consumidors.

 

Les sardines ‘bouquet’ fumades, el producte afectat

A la resolució que l'agència va publicar aquest passat divendres, s'avisava de la presència d'aquests sulfits no declarats al lot número 188 de sardines 'bouquet' fumades de 700 grams amb data de caducitat 02/10/19. Aquestes pertanyen a l'empresa Ahumados la Cumbre.

 

Les sardines 'bouquet' han estat fabricades a la Comunitat Valenciana i es distribueixen al territori valencià però també a Andalusia. És per aquest motiu que s'ha informat dels fets a les autoritats competents de les dues autonomies. 

 

L'agència assenyala en el seu comunicat que com a mesura de precaució s'aconsella que aquells consumidors al·lèrgics als sulfits que poguessin tenir el producte esmentat evitin consumir-lo.

 

També et pot interessar...