VÍDEO

Un manifestant atropellat pels Mossos

URGENT

Quim Torra demana aturar els aldarulls a Catalunya

La millor selecció de Tortell de Reis de Mercadona per acomiadar el Nadal

Des dels clàssics sense farciments, els aptes per a celíacs, fins als més dolços farcits de crema o nata
Mercadona ofereix diversos tipus de Tortell de Reis | Mercadona

 

Després de Nadal i la nit de Cap d'Any, encara queda el dia de Reis per celebrar en família i no hi ha res millor que finalitzar els àpats amb el tradicional Tortell de Reis i donar per acabades les festes nadalenques. 

 

Juntament amb la il·lusió d'obrir tots els regals de Reis, també s'espera amb moltes ganes poder degustar les tradicionals i delicioses postres que amaguen divertides sorpreses en el seu interior i que no poden faltar en cap llar per aquestes dates.

 

El tradicional Tortell de Reis per acomiadar el Nadal 

Com és tradició, tota la família es reuneix el dia de Reis per menjar tots junts el tradicional Tortell i veure qui es coronarà rei en trobar la seva figura o, en canvi, qui haurà de pagar-lo si troba la fava.

 

 

Una tradició que agrada també pel seu sabor, a més de les sorpreses que amaga a l'interior. En els darrers anys no només podem trobar el tradicional Tortell a les pastisseries, sinó que es pot optar per adquirir-los en molts supermercats, segons 'La Coctelera', com és el cas de Mercadona que fa molts anys que ofereix als seus clients una gran varietat de Tortell de Reis i aquest 2019 no és d'una altra manera.

 

 

Tortell de Reis de Mercadona sense farciment | Mercadona

 

Les millors varietats de Tortell de Reis de Mercadona

Els més clàssics, el típic Tortell de Reis no té farciment i és ideal per acompanyar amb xocolata calenta. A més a més, Mercadona ofereix una varietat sense gluten ni lactosa perquè les persones celíaques i intolerants també puguin gaudir de la tradició.

 

Tortell de Mercadona sense farciment, sense gluten i sense | Mercadona

Tortell de Reis de Mercadona farcit amb nata | Mercadona

 

Tanmateix, qui prefereixi un Tortell de Reis farcit, Mercadona també ofereix una gran varietat d'opcions entre les quals està el farcit amb nata o amb una combinació de nata i tòfona, però també hi ha tortells farcits amb crema o amb cabell d'àngel.

 

El Tortell de Reis de Mercadona que més èxit té és el que està farcit amb nata i crema, juntament amb una cobertura de xocolata. Cal destacar, però, que és necessari seguir les indicacions a l'hora de conservar-lo, ja que és un producte de pastisseria congelat i s'ha de mantenir a -18 ºC i descongelar-lo a temperatura ambient perquè el dia de Reis estigui perfecte.

 

Tortell de Mercadona farcit amb nata i tòfona | Mercadona

Tortell de Reis de Mercadona farcit amb crema | Mercadona

Tortell de Reis de Mercadona farcit amb cabell d'àngel | Mercadona

Tortell de Reis de Mercadona tipus Bombó farcit amb nata i crema | Mercadona

 

Comentaris