Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

ÚLTIMA HORA

Nuet renuncia a l'acta de diputat i confirma el fitxatge per ERC

ÚLTIMA HORA

Detenen un jove per segrestar una dona al Montsià

Carlota decideix seguir a 'Gran Hermano' i deixar a un costat el seu succés amb José María

La Guàrdia Civil va decidir no seguir endavant amb la investigació per falta de proves
Carlota i José María a 'Gran Hermano Revolution' | Cedida

 

El dissabte 4 de novembre l'audiència de 'Gran Hermano' es va quedar estupefacta en comprovar que la direcció del programa hi havia decidit, en una mesura sense precedents, treure de la casa a José María i a Carlota per una suposada agressió sexual

 

El comunicat de la cadena resava que José María havia exhibit una «conducta intolerable» en abusar de Carlota, mentre que la concursant va ser convidada formalment a abandonar la casa. Segons informa 'El Confidencial', el director de continguts del famós concurs de Telecinco va acudir dissabte passat a la caserna de la Guàrdia Civil de Colmenar Viejo per denunciar el succeït.

Carlota torna a 'Gran Hermano'
 

Els fets, com en molts altres casos, van ser reconstruïts per un nodrit grup de tuitares que van analitzar cada detall del succés. Durant una de les sessions d''edredoning' José María hauria mantingut relacions sexuals no consentides amb Carlota, que es trobava en un estat d'embriaguesa considerable. Dies després d'analitzar les imatges, les autoritats prenien una decisió que feien un altre gir inesperat al cas: «després de veure les imatges facilitades per la productora no s'aclareixen els fets».

 

D'altra banda, Carlota va tornar a entrar a la casa de Guadalix dimecres passat 8 de novembre, i en els primers minuts a 'Gran Hermano' va tenir una conversa totalment privada amb la resta de concursants. Va caldre esperar a la gala del dijous 9 de novembre per escoltar la versió dels fets de la concursant, qui va expressar el següent: «Molt al meu pesar haig de confirmar que estic d'acord amb la decisió de l'organització d'expulsar José María. És cert que es va donar un fet greu i desagradable contra la meva persona estant inconscient».

Es tanca el cas


Carlota confirmava l'agressió, encara que va renunciar a presentar una denúncia. «De moment he renunciat a continuar cap tipus de procediment, però haig d'aclarir també que des del dissabte a la tarda, i ell ho sap perfectament, ja no existeix cap tipus de vincle amb ell», va confessar la jove, i afegia després en el seu blog: «No em ve de gust per cap motiu que ell i la seva família passi un calvari, per molt desafortunat que fos el seu comportament».