Tres detinguts a Terrassa per intentar saltar-se un control policial i escapar-se

Tres patrulles de Policia Municipal van perseguir i aturar el vehicle, que conduïa contra direcció i a gran velocitat
El fets es van produïr a la Carretera de Castellar, Terrassa
Els fets es van produir a la carretera de Castellar, Terrassa | Google Maps

Detinguts per intentar saltar-se un control policial. Un vehicle va accelerar en veure un control policial i va intentar fugir a gran velocitat a Terrassaaquest dilluns, 22 d'abril, a les 02.00 hores. En adonar-se, tres patrulles de policia van iniciar la persecució del vehicle, que conduïa a gran velocitat, contra direcció i col·lidint amb cotxes aparcats i també amb les mateixes patrulles policials.

 

 

Els agents de la Policia Municipal, que estaven duent a terme un control al passeig Vint-i-dos de Juliol amb la carretera de Castellar, finalment van interceptar els tres ocupants del vehicle, un dels quals va intentar fugir corrents. Tal com informa 'El Món', tots tres van respondre amb una actitud violenta, colpejant els agents i mostrant molta resistència, de manera que van ser detinguts. El vehicle va quedar immobilitzat mecànicament a causa dels diversos cops que va rebre.

 

 

Els van trobar diners en efectiu i substàncies estupefaents

Durant l'escorcoll que es va dur a terme en el moment de la detenció, els agents van trobar que el conductor portava a sobre 5.000 euros en efectiu i que un dels ocupants en duia 7.500. Els agents no en van poder justificar la procedència dels diners. A més, el tercer ocupant portava 1,3 g d'una substància estupefaent sintètica

 

Policia Local de Sabadell
Els tres ocupants del vehicle van ser detinguts   | Policia Local de Sabadell

 

Després de descobrir les pertinences dels ocupants del vehicle, els agents van denunciar administrativament la tinença de la substància al conductor, i van comprovar que no disposava de permís de conduir. Finalment el conductor del cotxe va ser detingut per conduir sense permís, per conducció temerària, per danys i per atemptat contra l'agent de l'autoritat.

 

Pel que fa als altres dos ocupants, un d'ells va ser detingut per atemptar contra els agents i a més per quatre ordres de recerca i detenció de diversos jutjats que tenia pendents. El tercer ocupant també va ser detingut, per atemptar contra els agents de l'autoritat. Els tres detinguts van ser traslladats a l'Hospital Universitari Mútua Terrassa i cinc dels agents també van haver de ser atesos al centre hospitalari a causa dels cops que van rebre provocats pels ocupants del vehicle durant la seva detenció.

 Comentaris

envia el comentari