Diana Quer va patir «un terror extrem» abans de ser assassinada per 'el Chicle'

L'escrit de l'acusació explica que 'el Chicle' va violar durant una hora a la jove abans d'assassinar-la

La Fiscalia demana per 'el Chicle' presó permanent revisable | Crónica Global

Cada vegada es van desvelant més detalls sobre el crim de Diana Quer en mans de José Enrique Abuín Gey, amb el pseudònim de ‘el Chicle’. Segons l’escrit d’acusació Abuín va violar durant tota una hora a Diana per satisfer «el seu apetit sexual», finalment la va estrangular amb una brida. És per l’extrema violència que presenta el cas que la Fiscalia demanarà presó permanent revisable per l’acusat.

Al text de l’acusació s’explica que la matinada del 22 d’agost de 2016 a la Coruña Diana caminava pel carrer «absorta en el seu telèfon» i ‘el Chicle’ la va seguir «amb el seu cotxe lentament i sense perdre-la de vista, esperant fins a arribar al lloc apropiat per després abordar-la». Poc abans de les 3.00 hores l’acusat va cridar a Diana Quer al crit de «morena, vine aquí», segons va relatar la pròpia víctima al seu WhatsApp, un missatge que no va arribar a enviar.

L’acusació segueix explicant que just després José Enrique Abuín «es va abalançar violentament» sobre ella, la va reduir a la força i la va tancar al seu maleter lligant-li mans i peus amb brides i tapant-li la boca amb cinta aïllant. Segons el relat del crim ‘el Chicle’ va actuar «de manera premeditada» i «acarnissada». També es descriu que les últimes hores de vida de la jove madrilenya van estar envoltades d’un «horror i terror extrem».

Segons l'acusació, Diana Quer va patir un «horror i terror extrem» | Instagram

 

‘El Chicle’ va violar a Diana durant més d’una hora

Quan ja tenia a la jove va marxar amb el cotxe fins a la nau abandonada al poble d’Asados on va cometre el crim i es va desfer del cos. Pel camí, abans d’arribar, va tirar el mòbil de Diana per un pont, una prova que va ser clau per desvelar el crim. Quan ja estaven al lloc del crim l’acusat va violar a la jove, lligada i emmordassada, durant una hora, tot i que Diana es va resistir.

Després de «saciar el seu desig sexual», va procedir a acabar amb la seva vida, estrangulant-la amb una brida de plàstic de 47 centímetres amb la que va «estrènyer fortament» fins a matar-la. L’últim pas de ‘el Chicle’ era desfer-se del cos tirant-lo a un pou que hi havia al soterrani de l’església. Dos dies més tard Aguín va llastrar el cadàver amb dos blocs de tova i va segellar el pou amb un bloc de formigó. Per tot això, la Fiscalia demanarà presó revisable per  José Enrique Abuín Gey.


Comentaris

envia el comentari