Paz Padilla publica una fotografia despullada per celebrar el milió de seguidors

La presentadora va decidir publicar una imatge nua d'allò més còmica

Paz Padilla compleix la seva promesa després d'arribar al milió de seguidors
Paz Padilla compleix la seva promesa després d'arribar al milió de seguidors | Instagram@Paz_Padilla

La presentadora Paz Padilla ha complert la seva promesa després d’arribar al milió de seguidors a Instagram: Publicar una fotografia despullada a les xarxes. Durant l’últim programa de ‘Sálvame’, la presentadora arribava al milió de seguidors davant la sorpresa de tots els col·laboradors, que frisaven per saber com s’ho faria Paz Padilla per fer-se una fotografia nua i publicar-la a Instagram.

 

Paz Padilla es despulla emulant la 'Chusa'

Per tal de celebrar la fita aconseguida, la seva filla Ana entrava al plató de Telecinco amb un pastís i uns globus que representaven la xifra d’un milió. A més a més, el programa va passar-li un vídeo a Paz Padilla sobre què pensaven els seus companys de feina del fet que ella decidís despullar-se. Alguns com Isabel Jiménez o Toñi Moreno, pregaven en to de broma a la presentadora que no ho fes; el seu superior Javier Xardá en canvi, estava encantat amb la idea i l’animava a fer-ho.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

La chusa y yo os damos las gracias por ayudarme a conseguir ese 1millon,

Una publicación compartida de Paz Padilla (@paz_padilla) el

Així apareixia, despullada però coberta amb una taula de planxar i una escombra, representant al personatge de la 'Chusa' que interpreta a la sèrie 'Aquí no hay quien viva': «La Chusa i jo us donem les gràcies per ajudar-me a aconseguir aquest milió». La fotografia va arribar en pocs minuts a la xifra de 80.000 'm'agrada'.

Despullar-se a Instagram està de moda

Són molts els famosos que decideixen celebrar amb un nu el seu milió de seguidors, i Paz Padilla no podia ser menys. La seva fotografia tan peculiar però, no és el més habitual, ja que la majoria de famosos opten per publicar imatges sensuals fetes per professionals, per ocultar així les parts més íntimes i que el resultat tingui cert encant, com per exemple, en el cas de la cantant Edurne.

Edurne celebra el seu milió de seguidors amb un posat nua a Instagram
Edurne celebra el seu milió de seguidors amb un nu a Instagram | Instagram

Altres, com l'actor Paco León, per celebrar el milió de seguidors prefereixen tirar d'humor i realitzar un vídeo d'ell corrent despullat pel bosc amb la cançó Frozen de fons.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

We are living a celebration!! 1 millón de followers GRACIASSS!!! Esta es mi manera de celebrarlo con vosotros. Me hago un llamamiento a mi mismo para seguir siendo libre en las redes. Al menos intentarlo digan lo que digan. Tenemos más libertad de la que usamos y no ha sido fácil conseguirla. La Libertad de expresión hay que protegerla. La censura de los que se creen superiores moralmente es peligrosa, sobre todo para el arte. La libertad creativa hay que defenderla con uñas y dientes, no podemos permitir que la corrección política se convierta en la nueva inquisición. Sé que toda persona pública y todo artista que llega a mucha gente tiene una responsabilidad social pero también tiene que tener el derecho de crear en libertad.

Una publicación compartida de @ pacoleon el


Comentaris

envia el comentari