Ylenia confessa a 'GH DÚO' que no està contenta amb el seu aspecte físic

La velenciana ha explicat que es penedeix de les operacions estètiques que s'ha fet

Ylenia Padilla no suporta el seu actual aspecte físic
Ylenia Padilla no suporta el seu actual aspecte físic | TELECINCO

El ‘reality’ de ‘GH: DÚO’ està servint per destapar les confessions més amagades dels famosos. Si Kiko Rivera era el primer a confessar la seva etapa d’addicció a les drogues i els problemes econòmics que estava travessant, ara Ylenia ha fet el mateix però en referència al seu aspecte físic. Ylenia sempre s’ha caracteritzat per la seva personalitat forta que desborda una màxima autoconfiança i seguretat en si mateixa; a més a més, alguna vegada s’havia definit com un ‘pibón' màxim.

Ylenia es penedeix de les operacions d'estètica

Doncs bé, gràcies a una festa que es va organitzar a la casa de Guadalix, la mateixa Ylenia ha desvelat que tot són aparences i ha mostrat la seva cara més insegura. En plena festa i en un moment de debilitat, se sincerava i explicava que se sent profundament penedida de les múltiples operacions estètiques que es va realitzar després de sortir del 'reality' ‘Gandía Shore’.

«M’he d’arreglar aquest llavi de botifarra que m’he posat, tan guapa que jo era». Començava amb el seu monòleg, i prosseguia enumerant tota una llista dels que considerava els seus defectes: «pèls, pigues i tal. La meva cara, que un dia va ser perfecta i ara és un card que al·lucines». També es va referir a les seves parpelles, que considerava que estaven caigudes a causa de la depilació d’aquestes amb cera.

 

Ylenia parla en soledat sobre diverses operacions
Ylenia parla en soledat sobre diverses operacions | TELECINCO

 

Ara bé, tot i les múltiples operacions d’estètica a les que s’ha sotmès Ylenia, també ha reconegut que la vellesa no és una cosa que li faci perdre la son, i que el pas del temps no li preocupa en absolut. A continuació feia un acte de reflexió: «He perdut dos anys de la meva joventut, però quan tingui 50 anys estaré gaudint per allà(...) la vellesa no existeix, està en la teva ment», afirmava convençuda.

 

El passat li passa factura

Fa uns dies, Ylenia va haver d’enfrontar-se a la corba de la vida tal com han fet molts dels seus companys de ‘reality’. Ella mateixa confessava no sentir-se gens orgullosa del seu passat i en especial, de la seva participació a ‘Gandia Shore’.

Ylenia explica com ha estat la seva infància
Ylenia explica com ha estat la seva infància | TELECINCO

 

Ylenia assegurava que després del ‘reality’ tot «va ser molt dur perquè la meva imatge va quedar per terra. Estava molt avergonyida». També va fer referència al seu pas pel ‘reality’ ‘GH VIP 3’: «em vaig enganxar a l’alcohol i a les drogues. He fumat porros durant bastant temps de la meva vida, i després vaig provar coses pitjors».


Comentaris

envia el comentari