Chabelita entra a quiròfan per a fer-se una marcació abdominal

La filla petita d'Isabel Pantoja va estar acompanyada en tot moment per la seva parella, Asraf Beno

Chabelita
Chabelita es va sotmetre a quatre hores d'operació | CatalunyaDiari.cat

Chabelita Pantoja és molt presumida i tothom ho sap. Ara, es podria afegir que també és molt previsora, ja que no ha deixat que l'estiu l'enxampi sense estar preparada per a lluir el seu millor cos. Per aquest motiu, tal com explica 'La Coctelera', la filla petita d'Isabel Pantoja ha decidit sotmetre's aquesta setmana a una operació de cirurgia estètica. 

Segons van avançar a 'El Programa de Ana Rosa', Chabelita s'haurà fet una marcació abdominal per tal de lluir el desitjat 'six pack' a totes les platges i piscines del país. Chabelita va estar acompanyada en tot moment per la seva actual parella, Asraf Beno, que també va aprofitar per a fer-se algun retoc. 

Un mes de repòs 

L'operació de Chabelita, la qual també es va fer fa uns dies Leticia Sabater, va tenir una durada aproximada d'unes quatre hores i s'espera que, almenys durant un mes, la germana de Kiko Rivera hagi d'estar en repòs absolut. Durant aquest temps, Chabelita haurà de dur una faixa abdominal i haurà de fer-se sessions de pressoteràpia cada dos dies.

La pressoteràpia és un tractament que consisteix a aplicar una certa pressió positiva en determinats teixits, la qual cosa, provoca una acció similar a un massatge de drenatge limfàtic. Tota aquesta recuperació fa pensar que Chabelita no rebi aquest dijous al seu germà en la gran final de 'GH Dúo', sigui el guanyador o el segon finalista.

Aquesta no és la primera vegada que Chabelita passa pel quiròfan per una raó d'estètica. Cal recordar que només amb 18 anys es va fer un augment de pits, fet que va admetre que feia anys que volia complir. Després d'aquesta darrera intervenció, Chabelita afronta l'estiu amb ganes de lluir el seu cos com mai.

  • També et pot interessar: Chabelita envia un missatge d'agraïment a Isabel Pantoja

 

El retoc d'Asraf després de la baralla en una discoteca

Per la seva banda, Asraf Beno va aprofitar les quatre hores d'intervenció de Chabelita per a retocar-se la cicatriu al front que té com a resultat d'una baralla en una discoteca fa unes setmanes. Asraf, que és Míster Univers, cuida molt la seva imatge i no ha dubtat en esborrar de la seva cara la marca que es va fer amb un got de vidre duran la discussió.

Asraf Beno
Asraf Beno es va retocar la cicatriu del seu front | TELECINCO

 

  • També et pot interessar: Kiko Rivera va obligar Chabelita a anar al ginecòleg amb només 16 anys

Comentaris

envia el comentari