María Jesús Ruiz, guanyadora de ‘GH DÚO’, desacredita a Kiko Rivera

La concursant va haver de defensar-se de les dures crítiques dels seus companys de ‘reality’ durant el seu últim debat
María Jesús Ruiz s'ha enfrontat a diverses polèmiques amb els seus companys
María Jesús Ruiz s'ha enfrontat a diverses polèmiques amb els seus companys | TELECINCO

El darrer debat de ‘GH DÚO’ va tenir lloc el passat diumenge 14 d’abril, i la guanyadora d’aquesta edició, María Jesús Ruiz, va haver d’enfrontar-se a moltes polèmiques que els altres concursants li retreien encara.

 

Fruit d’aquesta situació tan tensa, la guanyadora va tenir una discussió amb Kiko Rivera, un dels finalistes del concurs, ja que mentre convivien dins la casa de Guadalix la va insultar dient-li «escalfabrag***».

 

 

 

 

María Jesús Ruiz desacredita a Kiko Rivera

La relació entre María Jesús Ruiz i Antonio Tejado no es veia molt clara, i l’ex de Rosario Mohedano li va demanar explicacions sobre els fets que van ocórrer entre ells dos dins la casa. Davant d’aquesta pregunta, María Jesús va explicar els motius pels quals no va haver-hi cap ‘edredoning’.

 

«Quan jo vaig sortir de ‘La Granja’ vaig tenir molt dolor perquè la meva família havia patit moltíssim. Em van donar molta canya i no volia que es tornés a repetir», comentava María Jesús en referència a l’escena íntima que va compartir amb Dani DJ en aquest ‘reality’ d’Antena 3.

 

María Jesús Ruiz desacredita a Kiko Rivera
María Jesús Ruiz desacredita a Kiko Rivera | CATALUNYA DIARI

 

Tot i que Antonio Tejado va quedar satisfet amb les declaracions de l’exmodel, el fill d’Isabel Pantoja no va mossegar-se la llengua i va donar la seva opinió: «És molt respectable la teva opinió, però crec que has fet coses pitjors que si haguessis fet un ‘edredoning’». Una acusació molt greu que María Jesús va rebatre: «Coses pitjors han fet altres. Ho creus tu, no ho creu l’audiència d’Espanya. Gràcies Espanya», assegurava la guanyadora de ‘GH DÚO’.

 

Una evidència desmenteix el testimoni de Kiko Rivera

Estava sent una nit de debat molt intensa per a María Jesús, ja que tenia diversos conflictes amb els concursants amb qui havia conviscut durant gairebé 3 mesos. Un d’ells va ser l’enfrontament amb Kiko Rivera quan aquest la va titllar de «escalfabrag***».

 

El dj va afanyar-se a defensar-se: «Per a mi, ho ets. Però tu mateixa et vas anomenar ‘dona microones’, així que a mi no em diguis masclista. Masclista no em diguis!». María Jesús va desmentir l’argument de Kiko Rivera i va recordar que va ser Ylenia qui la va qualificar d’aquesta manera per la seva aventura amb Antonio Tejado.

 

Jordi González se situa del costat de María Jesús Ruiz
Jordi González se situa del costat de María Jesús Ruiz | TELECINCO

 

A més a més, l’organització del programa va mostrar l’enregistrament en vídeo de la conversació esmentada i va poder-se comprovar la credibilitat de les paraules de María Jesús: «Tant María Jesús com la seva mare han estat dient durant tot aquest temps que mai ho havia dit, i aquest vídeo demostra que és així. Igual que tampoc tu la vas anomenar ‘escalfabrag***’ inicialment, només vas donar peu a què ho verbalitzés Carolina Sobe», relatava el presentador Jordi González.

 

Presentada aquesta evidència, a Kiko Rivera no li va quedar cap altre remei que demanar perdó i Ylenia va excusar-se dient que tot havia estat una broma on la mateixa María Jesús havia format part: «No se la veia dolguda, s’estava rient. En el vídeo es veu com ella mateixa riu... Era broma, no li vaig dir microones com a insult», insistia la de Benidorm.

 

 Comentaris

envia el comentari