Paz Padilla confessa que va veure un OVNI a l'Empordà

La col·laboradora ha assegurat que va tenir moltes experiències paranormals perquè és una persona «hipersensible»

Paz Padilla amb els companys de 'Got Talent'
Paz Padilla explicant als companys de 'Got Talent' la seva experiència paranormal | Telecinco

 

Són moltes les històries de persones que asseguren haver vist un OVNI en algun moment de les seves vides. Ara bé, quan és un personatge públic qui confessa aquest tipus d'experiències, el ressò que es genera és molt més gran, ja que, a ningú se li escapa que, veure un extraterrestre, de moment, no és gens habitual. La darrera en aixecar aquesta curiosa polèmica ha estat la presentadora i humorista Paz Padilla, tal com explica 'La Coctelera'. 

L'artista gaditana, que en l'actualitat forma part del jurat del programa 'Got Talent', va aprofitar un descans del programa per a confessar als seus companys Risto Mejide, Edurne i Eva Isanta, que una vegada va veure al voltant de les dues de la matinada una llum que es va apropar, es va quedar parada uns segons davant seu i, seguidament, es va tornar a enlairar ben alt i va desaparèixer. Els fets van tenir lloc durant una de les estances de Padilla a l'Empordà (Girona), mentre compartia un viatge amb uns amics.

Ningú va dir res en veure la misteriosa llum

Tot i que la llum, segons va assegurar Padilla, era evident als ulls, la resta de companys amb els quals estava la humorista no es van atrevir a dir res en el moment dels fets. De fet, no va ser fins al dia següent quan a l'hora de dinar algú va dir: «Allò que vam veure ahir al vespre que era?». Va ser llavors quan Padilla va confessar que va sentir una por «horrorosa». 

Risto Mejide és popularment conegut per la seva fredor i dificultat per mostrar els seus sentiments. Bé, doncs amb la confessió de la seva companya no podia ser menys i va treure-li ferro al tema tot dient-li que, possiblement, el que devien veure aquella nit a l'Empordà seria un dron. No obstant això, les companyes de programa de Padilla, Edurne i Eva Isanta, sí que es van mostrar més receptives en escoltar la sorprenent història de la presentadora.

De fet, Edurne va atrevir-se a dir-li a Padilla: «A tu t'han passat moltes coses paranormals, no?». Davant aquesta pregunta, Padilla va aprofitar per afirmar que sí, però que les seves experiències paranormals li havien passat perquè és «hipersensible». «No com vostès, que sou freds i calculadors», va sentenciar. Per sort, els companys de programa es van prendre amb bon humor l'exclamació de la presentadora i van contestar assegurant que «com a pannes de gel!».

La presentadora Paz Padilla
La presentadora Paz Padilla al programa 'Got Talent' | Telecinco

 

  • També et pot interessar: Paz Padilla destapa el mal caràcter de Malú

Paz Padilla, tant natural com sempre

La veritat és que la participació de Padilla com a jurat del programa 'Got Talent' està deixant entreveure la part més personal, divertida i curiosa de la humorista. Més enllà de la seva confessió sobre l'aparició d'un OVNI a l'Empordà, Padilla ha divertit al públic ensenyant habilitats com la del seu dit petit del peu, el qual, sempre es munta sobre l'altre. Paral·lelament, durant el transcurs dels diferents programes, Padilla també ha ballat, ha cantat i, sobretot, ha fet riure al públic, habilitat que domina a la perfecció i per la qual és molt estimada entre els seus seguidors.

  • També et pot interessar: L'escarni de Kiko Matamoros a Paz Padilla

Comentaris

envia el comentari