Busquen una parella per viure en una illa cobrant 110.000 euros

Els ocupants hauran de viure mantenint el far i atenent els visitants del ferri
La parella triada cobrarà un sou anual de 110.000 euros per cuidar el far i atendre els visitants
La parella triada cobrarà un sou anual de 110.000 euros per cuidar el far i atendre els visitants | Cedida

 

L’East Brother Light Station, un far situat a la badia de San Francisco des de 1873, busca nous inquilins. Així ho ha publicat ‘The San Francisco Chronicle’ que ho titula com «la feina somiada», ja que la parella que obtingui la feina cobrarà per ella un sou de 110.000 euros anuals i viurà a temps complet a l'illa. 

 

Requisits per la feina

I quins són els requisits que s’han de complir per obtenir aquesta feina? Busquen algú que sigui capaç de pilotar un vaixell i de dur un ‘bed and brekfast’ pels visitants de l’illa, és a dir un servei de nit i esmorzar pels turistes.

 

Imatge de la parella que cuida actualment l’East Brother Light Station
Imatge de la parella que cuida actualment l’East Brother Light Station | Cedida

Però tot i semblar paradisíac, els propietaris adverteixen que mantenir l’indret requereix molt d’esforç. Un dels propietaris del far, Jillian Meeker, assegura que cal estar «disposat a cuinar, netejar i servir als clients», a més de pilotar un petit vaixell que requereix llicència de la guàrdia costanera d’Estats Units.

 

Segons la publicació, aquest treball requereix planificació i organització, ja que la feina és a temps complet durant quasi tot el dia. Entre les tasques a realitzar s'ha de netejar la roba, fer la compra o estar a càrrec del manteniment de les instal·lacions de dilluns a dimecres. Els caps de setmana s’han d’atendre els visitants del ferri i preparar el sopar i l’esmorzar, així com netejar-ho tot per unes deu persones.

 

El far està situar a una illa propera a la badia de San Rafael, a prop de Richmond, Califòrnia
El far està situat a una illa propera a la badia de San Rafael, a prop de Richmond, Califòrnia | Cedida

 

L’indret on està situat el far

L’East Brother Light Station és un far situat a l’East Brother Island a la badia de San Rafael, a prop de Richmond, Califòrnia. El far va ser construït l’any 1874 i fins al 1969 no es va automatitzar. Ara, l’illa s’ha tornat un lloc turístic sobretot durant els caps de setmana, on els visitants acudeixen per passar una o diverses nits i desconnectar de la gran ciutat.

 Comentaris

envia el comentari