Paula Echevarría carrega contra la premsa del cor

L’asturiana va passar pel programa ‘Chester Army’ de Risto Mejide i va denunciar la pressió mediàtica que pateix

Paula Echevarría amb Risto Mejide
Paula Echevarría amb Risto Mejide | CUATRO
 
 

Paula Echevarría va ser entrevistada per Risto Mejide en el seu programa ‘Chester Army’ i l’actriu va aprofitar l’ocasió per atacar a la premsa del cor. «Sabeu què expliquen. De tot el que s’ha dit de la meva vida, s’ha dit només un 10% de veritat» va dir Echevarría molt afectada. «El 90% no té res a veure amb mi ni amb la meva situació, res a veure».

Preocupada per la seva filla, Daniela

Segons informa ‘La Coctelera’, el que més li preocupa a Echevarría és que la filla que té amb el cantant, David Bustamante, hagi de suportar aquesta pressió mediàtica. «No tot té un preu. Per exemple, l’any passat vaig haver de portar a la meva filla a urgències perquè estava malalta. Quan vaig arribar, hi havia un photocall a la porta».

  • També et pot interessar: El 'look' surrealista de Paula Echevarría

L’actriu feia referència a la foto que va publicar al seu Instagram on es veia un grup de periodistes fora de l’hospital on estava amb la seva filla. «No t’exagero, potser hi havia 15 fotògrafs que van fer una mena de photocall mentrestant jo aparcava el meu cotxe. Em sembla inhumà que una nena hagi de passar per això».

L’actriu va aprofitar la conversa per descriure els diferents tipus, que segons ella, hi ha de paparazzis: «Està el qui no t’avisa i intenta treure’t la foto i que facis mala cara, el qui no et respecta la distància i després, per mi els bons, són els qui venen, t’avisen i et diuen: «No et molestaré». Marxen lluny i no et molesten». 

Paula Echevarría
Paula Echevarría | CUATRO

Durant l’entrevista amb Risto Mejide també va sortir el tema de si la seva feina era per vocació. L’actriu va confessar: «Volia ser actriu, com a professió. Volia tenir una professió en aquesta vida» afegint que no li importa la fama que se’n deriva, però «la resta no ho decideixo jo. És, segurament, el que menys m’agrada».

Una situació insostenible

Va ser la mateixa filla del cantant i l’actriu qui va demanar als seus pares evitar aquelles situacions tan desagradables per la petita i que els pares no es fotografiessin amb els seus seguidors. «És que va arribar un moment... Tu imagina’t, quan anàvem David i jo amb ella. Si no era un era l’altre o, sinó, tots dos. I ella va ser la que, si us plau, ens va demanar que no ens féssim més fotografies».

«Era tant i tan seguit que al final el que fèiem nosaltres li dèiem: filla posa’t allí. I va arribar el moment on la nena va començar a plorar i ens va dir: Si us plau, prou» assegurava Echevarría.

Paula Echevarría i David Bustamante amb la seva filla Daniela
Paula Echevarría i David Bustamante amb la seva filla Daniela | INSTAGRAM

El que intentes fer moltes vegades , per no crear embolics, és tractar de minimitzar la situació

Ja al final de l’entrevista, Echevarría va confessar el bon moment personal que travessa: «Jo estic molt bé, de veritat, molt feliç, molt contenta... Estic en un moment de la meva vida de pau», per acabar dient: «A mi sempre m’ha agradat l’estabilitat, no sé el perquè, però m’agrada estar a prop de la meva família, de la meva filla, dels meus amics... Tots a prop».

  • També et pot interessar: Paula Echevarría i Bustamante es retroben en l’obra de Nadal de la seva filla

Comentaris

envia el comentari