Podemos comença a vendre samarretes amb el «Fuck VOX» de Rosalía

El grup de joves estan aprofitant la famosa opinió de la cantant catalana per fer negoci

Rosalía
La cantant Rosalía va tornar-se viral amb la seva piulada contra VOX, i ara Podemos se'n vol beneficiar | Catalunya Diari

Després de les eleccions generals del passat 10 de novembre, va quedar molt clar que VOX estava aquí per quedar-s'hi. Un total de 52 escons al Congrés dels Diputats van ser suficients perquè diverses celebritats expressessin els seus pensaments per la formació d'Abascal. Una d'elles va ser la de la cantant Rosalia, que va incendiar les xarxes amb una simple piulada després de les eleccions: 'Fuck VOX'.

Podemos comercialitza amb Rosalía i VOX

La piulada va tenir tanta transcendència que ha rebotat de nou al món de la política. Ara, els joves de Podemos, agrupats en un grup anomenat 'Rebeldia', han volgut treure profit dels pensaments de la cantant en forma de samarreta. «A què us agraden les noves samarretes de Rebeldia? Si vols fer-te amb una contacta'ns per missatge directe o vine a la festa de dissabte 30 a la morada d'Arganzuela a partir de les 19.00 h», publiquen els joves al seu compte d'Instagram. El preu són de 10 euros, sense incloure les despeses d'enviament.

Els joves han anunciat així que organitzaran una festa en la qual es podrà adquirir la samarreta en qüestió. A la reunió també hi haurà  un dinar amb música de DJ i 'beer pong', un joc en el qual els jugadors intenten ficar una bola a cerveses i beuen si encerten.

Rebeldia, els joves de Podemos

'Rebeldia' va començar l'octubre de l'any passat, però s'han mantingut al marge sense organitzar accions ni iniciatives públiques. Entre els seus objectius estratègics, que expressen en diversos documents, afirmen que se centren en el feminisme i LGBTI, moviment estudiantil, oci i contracultura, precarietat i medi ambient i innovació. S'autodefineixen com un moviment d'empoderament popular per organitzar els «espais de lluita».

«Tot espai de lluita ha d'estar organitzat. Un moviment totalment líquid és inviable. Els models juvenils desenvolupats per Podemos al llarg dels últims anys ho han evidenciat. Per tant, resulten fonamentals els espais de decisió i compromís», expliquen a través dels seus documents.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari