Una psicòloga assegura que María Jesús Ruiz es fa la víctima

Paloma Ramón va analitzar el comportament de María Jesús a la casa de ‘GH DÚO’ durant el programa ‘Socialité’

María Jesús Ruiz al confessionari
María Jesús Ruiz al confessionari | TELECINCO

Les constants disputes que manté María Jesús Ruiz amb els seus companys de ‘GH DÚO’ li suposen a l'exmiss viure mals moments a la casa, quelcom que intenta compensar amb les seves visites en solitari al confessionari, on, amb llàgrimes als ulls, sempre es mostra com la concursant incompresa pels seus companys.

Amb aquesta actitud, el cert és que María Jesús ha trobat molts suports fora de la casa, i tot i haver estat nominada en diverses ocasions, de moment l’audiència l’ha acabat salvant sempre. Però ens preguntem si està patint realment o només actua per fer pena als teleespectadors, i per sortir de dubtes, una psicòloga ha analitzat el seu comportament.

El comportament de María Jesús Ruiz, a debat

Durant el programa ‘Socialité’ de Telecinco el dissabte passat, van contactar amb Paloma Ramón, una psicòloga que va analitzar el comportament de l'exmiss Espanya per tal d’esbrinar si realment és una víctima com ella ens fa creure des de dins de la casa, o si pel contrari, i com asseguren els seus companys, es fa la víctima.

La psicòloga, després d’analitzar el comportament de María Jesús en el moment de l’expulsió d’Ylenia, va assegurar que l'exmiss es fa la víctima i que es troba molt a gust amb aquest paper que ella mateixa s’ha creat: «Intenta donar una aparença de tranquil·litat, com en el moment de l’expulsió, però que era mentida. No és una víctima, sinó que es fa la víctima». La psicòloga ha afegit que: «Té eines al seu poder que no són bones: la manipulació i la mentida».

La psicòloga va explicar també que després de l’expulsió d’Ylenia, les declaracions de María Jesús, en les quals afirmava ser una víctima dels seus companys de la casa, no corresponien amb l’actitud que va mostrar un cop va tornar a la casa.

Una psicòloga assegura que María Jesús es fa la víctima
Una psicòloga assegura que María Jesús es fa la víctima | TELECINCO

«Llavors comença el seu nou paper, amb una manera de caminar que mostra seguretat, amb actitud d’‘aquí estic jo’» sent coneixedora que en aquell moment totes les mirades de l'audiència estan sobre ella i en la reacció dels seus companys quan la veiessin entrar, després que l’audiència decidís salvar-la.

María Jesús: «Sóc capaç de plorar de mentida»

Aquestes afirmacions d’una experta sobre el comportament de María Jesús, confirma les declaracions que ella mateixa ja va fer durant una entrevista al programa ‘Sábado Deluxe’, en el qual assegurava que havia après a plorar sense llàgrimes.

I és que l'exmiss, després de la seva reconciliació amb Gil Salgado l’any 2017, va confessar durant el programa ‘Deluxe’ que es va inventar gran part de la història que va explicar sobre aquest assumpte: «Estava molt venjativa i vaig adornar bastant el discurs. Vaig ser dolenta, súper dolenta, vaig enganyar a tothom i això està mal fet».

Aquestes declaracions no van agradar gens ni al públic ni als col·laboradors del programa. Una d’elles, Gema López, li va recriminar la seva capacitat d’actuar: «Potser et vaig menystenir i ets millor actriu del que em podia arribar a imaginar». En canvi, l'exmiss, en comptes de justificar la seva actitud, va admetre que era capaç de plorar «de mentida».


Comentaris

envia el comentari