Ylenia acusa Kiko d’explicar els seus problemes per fer llàstima

Els dos concursants de ‘GH Dúo’ van protagonitzar una de les baralles més tenses d’aquesta edició

Ylenia y Kiko Rivera en una bronca en 'GH Dúo'
La baralla entre Ylenia i Kiko Rivera | Telecinco

La convivència pot arribar a ser complicada i més quan involucra persones amb caràcters forts. Aquest fet s’ha pogut corroborar durant l’actual edició de ‘GH Dúo’, on s’han viscut baralles entre diferents concursants com Candela i Antonio Tejado o Kiko Rivera i Fortu. Però el fill d’Isabel Pantoja ha tornat a ser el protagonista d’un enfrontament dins de la casa, el qual ha suscitat tota mena d’opinions a les xarxes socials.

Es tracta de la baralla entre Ylenia i Kiko Rivera per un motiu tan aparentment inofensiu com  la repartició de tasques de la casa. En concret, la concursant va queixar-se perquè hi havia persones que no estaven complint amb les seves funcions com era el cas del fill d’Isabel Pantoja. Davant d’aquesta acusació, Kiko va contestar ràpidament dient que era ella la que no fregava els plats quan li tocava.

Dures acusacions entre Kiko i Ylenia

Kiko Rivera
Kiko Rivera va viure un dur enfrontament amb Ylenia | Telecinco
 

Aquest tema va ser suficient per encendre a la de Benidorm, que lluny de quedar-se callada va dir aquestes paraules. «Et menges una safata de carn totes les nits tu sol, ets un golafre». Kiko Rivera va reconèixer que era cert però que preferia fer això que no pas beure el vi de cuina com feia ella.

Però el comentari que va fer explotar al fill d’Isabel Pantoja va ser el següent. «Jo tinc molts problemes però no els explico per a fer pena com tu». Kiko va respondre tirant el plat de menjar a terra i la seva dona, Irene Rosales, també va decidir intervenir i va titllar a la de Benidorm de ser «una provocadora».

Un final feliç

Ylenia llorando
Ylenia plorant després de l'enfrontament amb Kiko Rivera | Telecinco
 

Els companys del concurs van veure que la tensió del moment era inaguantable i van intentar calmar la situació. Per una banda, Fortu, Yoli i Carolina es van emportar a Ylenia al lavabo i Tejado va marxar amb Kiko i Irene a les habitacions.

Tot i que cadascuna de les parts seguia llençant acusacions als altres mentre s’intentaven desfogar de tota la tensió que havien viscut, l’enfrontament va tenir final feliç. Ylenia va anar a buscar a Kiko per parlar les coses amb una mica més de tranquil·litat. Els dos van explicar les raons de les seves paraules i, finalment, van fer les paus fent-se una abraçada.

Ylenia y Kiko Rivera abrazados
Una abraçada va segellar la reconciliació | Telecinco
 

Comentaris

envia el comentari