Zara posa a la venda la faldilla ideal per a convidades

La marca ha llançat una edició limitada espectacular per a 'looks' de festa, tant per a bodes com per a qualsevol classe d'esdeveniment

El preu de la faldilla és de 99,95 i es troba en llista d'espera
El preu de la faldilla és de 99,95 i es troba en llista d'espera | ZARA

Els ‘looks’ per assistir com a convidada a cerimònies estan patint una transformació important, reinventant-se cada temporada i oferint noves possibilitats a les consumidores per assistir a festes amb un 'outfit' totalment diferent.

 

Assistir a una boda amb pantalons ja no és un disbarat com era abans, sinó una mostra de personalitat i d’actitud; i això ho sap millor que ningú Zara, que sempre està a l’última pel que fa a canvis d’estil i preferències de les consumidores.

 

 

Zara llança una edició limitada per a convidades a esdeveniments

En aquesta línia, l’últim llançament de Zara reuneix tot el necessari per estar a l’altura de qualsevol esdeveniment o ocasió, i així ser la millor vestida sense necessitat de gastar massa. Ens referim a una faldilla d’edició limitada que ja està a l’apartat ‘coming soon’ de la botiga 'online'.

 

La faldilla té cintura elàstica i és de tall evasé
La faldilla té cintura elàstica i és de tall evasé | ZARA

 

La faldilla, a l’altura dels turmells, és de color rosa préssec i de tall evasé amb la cintura feta de material elàstic. El que fa tan diferent aquesta faldilla és que està plena de lluentons i decorada amb plomes molt fines que combinen perfectament amb el to de base del teixit, a la vegada que li aporta un punt d’elegància.

 

La faldilla està decorada amb lluentons i plomes a to amb el teixit
La faldilla està decorada amb lluentons i plomes a to amb el teixit | ZARA

 

Una faldilla que combina amb tot: camises, tops, amb colors diferents, etc. És una faldilla amb la qual podràs assistir a qualsevol classe d’esdeveniment i només per 99,95 euros.

 

'Looks' assequibles i polivalents gràcies a Zara

A més a més, com Zara és una marca per a totes les butxaques, amb aquesta faldilla aconseguiràs vestir-te elegant diverses vegades combinant diferents ‘looks’, tots ells igual d'originals, i sense necessitat de desembutxacar un dineral per un vestit de festa que només et posaràs una vegada.

 

La faldilla és perfecta per a diferents tipus d'estilismes
La faldilla és perfecta per a diferents tipus d'estilismes | ZARA

 

Zara és una marca molt versàtil que no només ha aconseguit vestir la seva clientela amb estil i amb roba del dia a dia, sinó que amb els seus llançaments i edicions limitades, ha assolit un gran reconeixement com a marca a tenir en compte quan es busqui un 'look' de convidada.
 
 
Gràcies als seus preus i a la seva varietat de faldilles, pantalons i accessoris, està garantit que podràs combinar a la perfecció qualsevol peça que adquireixis i utilitzar-la en diverses ocasions, com en el cas d'aquesta fantàstica faldilla.
 
 

 


Comentaris

envia el comentari