Enxampen la Infanta Cristina a Ginebra després de la presó d'Urdangarin

La germana del rei Felip VI mostrava un semblant molt seriós i preocupat tan sols cinc dies després que el seu home ingressés a presó

La infanta Cristina por las calles de Ginebra tras el ingreso en prisión de Urdangarín
La infanta Cristina | CatalunyaDiari.cat
 

La infanta Cristina acaba d’iniciar una nova i dura etapa a la seva vida. La germana del rei Felip VI s’ha deixat veure passejant pels carrers de Ginebra, amb posat seriós i preocupat, tan sols cinc dies després que el seu marit hagi ingressat a la presó de Brieva. Així doncs, tot apunta que la Infanta seguirà residint a Ginebra malgrat la distància que la separa del seu marit.

L’abatiment que mostra Cristina ja havia estat avançat pel seu advocat, Miquel Roca, que havia assegurat en declaracions per la revista ‘Jaleos del Corazón’ que «l’empresonament d’Urdangarin està sent un cop dur per la Infanta», i afegia que «és un tema tan seriós i íntim, que ens fa vergonya parlar del tema».

És el primer cop que la germana del rei s’enfronta a una situació d’aquest estil. Així doncs, li espera un llarg camí per recórrer, ple de viatges i esperes, fins que Urdangarin sigui posat en llibertat. Per la família està suposant un cop tan dur que fins i tot han necessitat ajuda psicològica des de fa molt temps. 

La infanta Cristina, cabizbaja, por las calles de Ginebra
La infanta Cristina | CatalunyaDiari.cat
 

La seva família es manté al marge

Malgrat que s’esperava que es produís un apropament entre la Infanta i la resta de la família reial des del moment que es va conèixer la sentència, finalment la realitat ha estat ben diferent.

Per una banda, la reina Sofia s’ha quedat a Madrid, on ha pogut ser fotografiada sortint del domicili familiar. A més, s’ha deixat veure per la capital d’Espanya junt amb la seva germana, acudint a una cita amb la infanta Pilar.

La reina Sofía y la princesa Irene en el interior de un vehículo
La reina Sofia i la princesa Irene | CatalunyaDiari.cat
 
 

 

El rei emèrit, per la seva banda, es va traslladar fins a l’habitatge de la Infanta Elena el mateix dia de l’empresonament del seu gendre, on va esmorzar amb la seva filla, i hi va restar fins a les 18 hores de la tarda.

La germana de la Infanta va assistir, un cop havia marxat el seu pare, a l’entrega de premis de la XXVI edició del ‘Concurs de pintura infantil i juvenil per a Centres Escolars’ de Patrimoni Nacional del Palau Reial de El Pardo.

Uns gestos que han sorprès a tots els mitjans, ja que en els últims mesos s’havien desplaçat en diverses ocasions fins a Ginebra per tal de fer-li companyia. 

La infanta Elena en la entrega de premios de Patrimonio Nacional
La infanta Elena | CatalunyaDiari.cat
 

Els plans de la Infanta

Tot sembla englobar-se en una mateixa estratègia: la d’aparentar normalitat davant la premsa, seguint amb els compromisos que tenien previstos i contactant uns amb els altres mitjans l’ús de telèfons mòbils, del qual Cristina no se separava l’últim cop que va ser enganxada pels paparazzis.

La soledat de la Infanta és encara més gran si tenim en compte que el seu fill gran, Juan Valentín, es troba a Cambodja col·laborant amb una fundació solidària. La dona d’Urdangarin, per la seva part, continua amb les seves obligacions laborals i la seva rutina.

Per tant, sembla que haurem d’esperar fins al pròxim 13 de juliol per tornar a veure a la família reunida, en una trobada que tindrà lloc a Palma de Mallorca, tot i que serà difícil veure-la al costat dels monarques, amb qui mantenen molta distància de cara a la galeria des que va començar tot l’escàndol. 

La infanta Cristina en Suiza después de conocerse la sentencia de Urdangarín
La infanta Cristina a Suïssa | CatalunyaDiari.cat
 

 


Comentaris

envia el comentari