IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Els 10 beneficis de no portar roba interior que potser desconeixies

Potser et sorprèn, però no portar roba interior té molts avantatges segons els experts.

ergeger
Et sorprendran els beneficis d'aquesta pràctica | Pexels

Has provat alguna vegada a prescindir de les teves peces íntimes a l'hora de vestir-te? Imagina aquell dia que en aixecar-te al matí t'adones que vas oblidar posar la rentadora el dia anterior: horror! T'has quedat sense roba interior disponible. O aquesta altra tarda en què en sortir de la dutxa del gym t'adones que vas oblidar ficar unes calcetes netes en la teva motxilla. Pànic? Bah… No serà tant…!

 

Perquè en aquests moments no et sentis insegura al moment de posar-te els pantalons directament sobre la pell, et descobrim els beneficis de no portar roba interior. Et sentiràs lliure, còmoda i sexy! Però també més saludable.

 

Beneficis de no portar roba interior

Convenç-te punt a punt i passaràs de portar calcetes cada dia.

1. Evita els fongs vaginals

Un dels principals beneficis de no portar roba interior és mantenir a ratlla les infeccionsproduïdes per fongs que tant condicionen el nostre propi benestar diari.

  

  

Si saps de què et parlem quan t'esmentem el problema de sofrir candidiasis recurrent, planteja't seriosament deixar d'utilitzar calcetes, ja que en fer-ho, la nostra zona més íntima aconseguirà recuperar-se més ràpidament.

2. Et sentiràs més lliure

Qui de vosaltres no té una absoluta sensació de llibertat quan es treu la roba interior? El que és clar és que, si aquest moment resulta tan alliberador és perquè ens ocasionava una molèstia.

En aquest cas, per què no proves a familiaritzar-te amb aquesta nova sensació de retrobar-te amb el teu cos lliure de lligams?

Pot ser que per suggeridor que resulti la idea no acabis d'imaginar-te anant d'aquí cap enllà sense portar posades les teves calcetes, així, tot d'una. Per això, millor fes la prova aprofitant que hagis de sortir un moment de casa i, si t'animes, prova a prescindir també del sostenidor. Això és sentir la llibertat en la teva pròpia pell!

 

Olvidarte de la ropa interior te hace sentir más libre.
Oblidar-te de la roba interior et fa sentir més lliure. | Unsplash

 

3. Evites les marques de costures als teus looks ajustats

Mai t'ha succeït que has volgut portar un vestit de tub i no trobaves la manera d'ocultar la teva roba interior marcant-se sota la tela?

Segur que coneixes la situació i et resulta poc còmode utilitzar peces que fan invisibles les costures perquè també solen actuar com una faixa limitant el teu moviment.

Doncs no sofreixis més i gaudeix de no portar roba interior sota aquest vestit diví. Potser fins i tot la sensació de no portar res, et transmeti un plus de sensualitat que irradiaràs més enllà de les peces que utilitzis en aquesta ocasió.

4. Major llibertat de moviment dormint

Si encara no t'animes a prescindir de les teves calcetes quan surtis al carrer, comença amb canviar les sensacions quan arribis a casa. El moment en què et treus les incòmodes sabates que has pogut portar durant tot el dia només és millorable amb la sensació d'alliberar-te de la teva roba interior.

Si introdueixes aquest nou hàbit a l'hora d'anar a dormir, notaràs que la llibertat de moviment que et permet el fet de no percebre les costures en estar en el llit, així com tampoc la incomoditat que es moguin de la seva posició les teves calcetes en adoptar altres postures durant les teves hores de somni milloraran la qualitat del teu descans nocturn.

5. Millora la circulació sanguínia 

Potser un dels més importants beneficis de no portar roba interior sigui millorar la circulació sanguínia, ja que al no haver-hi res que oprimeixi les teves parts íntimes i cintura amb els incòmodes elàstics, i en desaparèixer també les costures laterals de les calcetes, deixaràs de trobar-te amb les esquerdes vermelles de la roba interior creuant la teva pell en aquestes zones.

Si a més prescindeixes del sostenidor, la zona de les teves espatlles i la línia que recorre tot el contorn del teu tors sota el pit també sortiran guanyant, ja que són les zones més proclius a sofrir per la congestió de la circulació sanguínia. Fes-li un favor al teu cos i allibera'l d'aquestes molèsties que poden afectar a la llarga a la teva salut, fent aparèixer molestes varius.

 

Evitarás las molestas marcas de costuras.
Evitaràs les molestes marques. | Unsplash

 

6. Evita els frecs en practicar esport

Si ets esportista segur que tens una gran consciència del teu propi cos i et molesta en gran mesura tot allò que impedeixi el teu moviment amb llibertat.

Imagina com sortiries guanyant si a l'hora d'anar al gym o de sortir a córrer notessis que el teu cos no sofreix les incòmodes friccions de les costures de la roba interior. Pensa que quan sues, les pròpies sals minerals alliberades pel teu cos afavoreixen que les ferides per fricció siguin més molestes encara.

Prova a optar per peces que s'ajustin al teu cos i oblida't d'usar calcetes i sostenidor. Els teixits especials per practicar els diferents tipus d'esport ja tenen suficient capacitat de subjectar sense oprimir. Així que aprofita'ls i no temis per no portar roba interior.

Amb aquest tipus de peces no tindràs la molèstia de portar el teu pit lliure mentre corres ni sentiràs mal a la teva zona íntima per l'absència de costures dels pantalons.

7. Comoditat 24/7

Punt número 1: El factor comoditat! Imagines no haver d'estar aprofitant que puges sola a l'ascensor o esperes en un semàfor per recol·locar-te amb dissimulo les teves peces íntimes? No es torçarien ni se sortirien del seu lloc, perquè no portaries!

Aposta per una comoditat 24/7, perquè amb el nostre ritme diari, qui vol incomoditat per moure's amb agilitat? Que la teva roba interior no et limiti.

8. Evita la migració dels bacteris per culpa del tanga

Noies que utilitzeu tanga perquè es dissimula molt millor sota els vaquers ajustats… Sabíeu que portar posat aquest tipus de peça pot produir-vos infeccions?

El fet que el tanga s'estrenyi més per la part posterior afavoreix que pugui entrar en contacte amb els bacteris procedents de l'anus i, en caminar i moure's lleugerament, fomentar la migració d'aquestes fins a la zona vaginal.

La conseqüència? Infeccions bacterianes que requeririen l'acció d'antibiòtics. I sincerament, qui voldria haver de prendre medicaments innecessàriament per tractar un problema que és tan fàcilment evitable?

 

No llevar ropa interior puede ser beneficioso para la salud.
No portar roba interior pot ser bo per la salut. | Pexels

 

9. Alliberar els ganglis limfàtics

Algunes de les zones del nostre cos que més es veuen afectades per l'ús de les nostres peces íntimes són aquelles en les quals es troben els ganglis limfàtics, el lloc on es creen les nostres defenses.

Fes-los un favor i dóna'ls un respir, gaudint així dels beneficis de no portar roba interior posada. Els experts, han apuntat moltes vegades a l'ús de sostenidors amb cèrcols com un dels principals responsables de la inflamació dels ganglis de l'aixella, raó per la qual se segueix investigant com pot influir aquest fet en l'aparició del càncer de mama.

D'altra banda, la zona dels engonals forma una espècie de cadena de ganglis susceptibles de veure's afectats també per l'ús de les braguitas. Per això, si et faltaven motius per convèncer-te de no portar roba interior, pensa en la teva salut i prescindeix de les teves peces més íntimes. Sortiràs guanyant.

10. Et sentiràs més sexy

I per acabar… no voldries un al·licient per a la teva vida íntima? Pensa en el sexy que pot fer-te sentir saber que no portes roba interior sota la roba. I quan et sentis sexy, alguna cosa en el teu propi llenguatge corporal ho transmet, potser com una dosi extra d'autoconfiança o com el fet de resultar més atractiva que perceben els altres.

No renunciïs a gaudir d'aquest plus de sensualitat que et farà senzillament sentir-te bé. Encara que també pot encantar-li a qui vulguis que ho descobreixi. Tu decideixes…


Comentaris

envia el comentari