Un nuvi i una núvia abraçats agafant un ram de flors

Les 10 bodes de famosos que (si no passa res) veurem aquest 2021

Segur que protagonitzaran les portades de les revistes del cor

Les bodes també s'han vist afectades per la pandèmia de la Covid-19 i han hagut de ser ajornades. Moltes parelles famoses del nostre país han decidit ajornar el casament fins a l'any 2021, és per això que l'any vinent veurem les portades de les revistes del cor plenes de parelles donant-se el 'sí, vull'.

Isa Pantoja i Asraf

Sense cap dubte, un dels casaments de l'any serà el de la filla d'Isabel Pantoja, Chabelita. Ja fa diverses setmanes que la parella manifesta que té moltes ganes de casar-se. És més, fins i tot han revelat que Kiko Rivera serà el padrí. No obstant això, la celebració no serà tal com havien imaginat, ja que és possible que Isabel Pantoja no estigui convidada. 

Kiko Matamoros i Marta López Álamo

Kiko Matamoros amb Marta López
Kiko Matamoros i Marta López tenen pensat casar-se aquest 2021 | GTRES

Aquesta mateixa setmana, després de fer un balanç de l'any 2020, el col·laborador de 'Sálvame' ha confessat que vol casar-se amb la seva parella aquest 2021. Després de superar tota mena d'obstacles durant aquests dos anys de relació, la parella vol pujar a l'altar. Fins i tot, Kiko ha manifestat que voldria tornar a ser pare, ja que Marta és la dona de la seva vida.

Rafa Mora i Macarena Millán

Rafa Mora i Macarena Millán vestits de negre posen per a la càmera en un photocall
Rafa Mora i Macarena Millán també ho fan oficial | GTRES

L'extronista de 'MYHYV' i la seva parella han concedit una exclusiva per anunciar que el 2021 serà un any molt especial. La parella, que s'ha mudat a un dúplex de Madrid, ja està preparant la seva boda. Ara bé, cal recordar que no sempre han estat tan feliços, ja que durant aquests cinc anys de relació han estat marcats per les ruptures i infidelitats. 

Anabel Pantoja i Omar Sánchez

La neboda d'Isabel Pantoja també té previst casar-se. Segons s'informa, la parella, que es casarà a Andalusia, està desitjant que arribi el dia. No obstant això, potser no serà com havien imaginat, ja que el conflicte familiar entre la seva tieta i els seus cosins pot fer que no estiguin tots presents en el dia més feliç de la seva vida.

Chenoa i Miguel Sánchez Encinas

Chenoa tenia previst casar-se l'any 2020, però la pandèmia de la Covid-19 no ho ha permès. Chenoa i la seva parella, el metge, Miguel Sánchez Encinas, no volen que falti ningú a la boda i és per això que l'han ajornat fins a l'any 2021. Segurament podrem veure a alguns dels amics d''OT 1', com Rosa López, Gisela o Natalia. 

José Bono i Aitor Gómez

El fill de José Bono, de trenta-cinc anys, també tenia previst casar-se amb la seva parella, de vint-i-quatre anys, aquest 2020, però la pandèmia ha arruïnat els seus plans. No obstant això, en uns mesos faran realitat el somni de pujar a l'altar davant la mirada dels seus convidats del món de la política i la cultura.

Elena Furiase i Gonzalo Serra

Després de convertir-se en pares de Noah, la filla de Lolita i el seu noi han decidit casar-se. Volien fer-ho durant aquest 2020, però el coronavirus els ha fet ajornar l'objectiu. La parella, que ja fa diversos anys que estan junts, ha pensat que l'estiu de 2021 serà un bon moment per casar-se. Així mateix, han indicat que no es casaran a Madrid i que els convidats seran familiars i els amics més propers.

Soraya Arnelas i Miguel Ángel Herrera

Després de vuit anys de relació i una filla en comú, Manuela, la cantant i la seva parella han decidit casar-se. Segons s'havia publicat, el casament estava previst per aquest setembre, però Soraya ho ha desmentit. De fet, ha manifestat que encara no tenen data. 

Patricia Montero i Álex Adrover

Després de demanar-li matrimoni sota l'aigua, els actors tenien clar que el 2020 seria l'any perfecte per casar-se. No obstant això, el coronavirus ha ajornat la boda fins a l'any 2021. Els seus seguidors hauran d'esperar per veure'ls a l'altar. 

Enrique Ponce i Ana Soria

Enrique Ponce passejant de la mà d'Ana Soria amb les mascaretes posades
Ana Soria i Enrique Ponce podrien casar-se l'any vinent | GTRES

Sens dubte, el torero i la seva parella han estat en el punt de mira durant el 2020. La diferència d'edat i el divorci d'Enrique Ponce han protagonitzat moltes portades de les revistes del cor. No obstant això, la parella mostra el seu amor a les xarxes socials, i és per això que es rumoreja que podrien casar-se aquest 2021.Aquestes són les bodes per al 2021. No obstant això, també està previst que passin per l'altar altres famosos com l'actriu Emma Stone amb Dave McCary, la cantant Katy Perry amb Orlando Bloom i fins i tot JLo amb Álex Rodríguez.