ÚLTIMA HORA

🚨 Catalunya suma 1.162 nous contagis i 33 defuncions vinculades a la Covid-19

Les 10 claus que et convertiran en una persona més atractiva

Esbrina els trucs comprovats científicament que et faran ser el centre de totes les mirades

Les 10 claus que et convertiran en una persona més atractiva
Les 10 claus que et convertiran en una persona més atractiva | Gtres

Entre altres misteris del dia a dia, els científics s’han decidit a descobrir els elements que condicionen el grau d’atractivitat dels individus

A banda de dur a terme estudis relacionats amb les proporcions de la cara o amb l’impacte que té formar part d’una determinada classe social a l’hora de trobar parella, en els darrers temps s’han elaborat moltes investigacions que intenten desvelar alguns aspectes concrets per tal de contribuir a presentar el nostre millor aspecte davant dels altres.

Què podem fer per resultar més atractius?

Aquests 10 trucs corroborats per la ciència t’ajudaran a resultar molt més atractiu o atractiva i a treure el màxim potencial de la teva bellesa. Ara bé, tingues en compte que la seducció i l’atractivitat no han de causar inquietuds ni ansietat. Llegeix els nostres consells amb calma, gaudeix-ne i, si penses que en pots utilitzar algun, endavant!

1. Mantenir el cap amunt i el mentó un xic inclinat

Diversos estudiosos han estat examinant aquest tema i s’han adonat que la majoria de persones veuen més atractives les dones i els homes que inclinen el cap de manera suau cap a una banda, mantenint-lo alçat i amb el mentó que miri cap amunt. 

L’any 2011 diversos investigadors de la Universitat de Newcastle van treure a la llum una investigació molt completa a la publicació científica ‘Evolutionary Psychology’ que afirmava que la inclinació del cap resulta molt rellevant quan es tracta d’avaluar el nivell d’atractivitat de les dones, i tant l’univers de la moda com el de la fotografia ho han sabut aprofitar al llarg de la història.

2. Tenir unes dents sanes i impol·lutes

No calen grans estudis ni investigacions per saber que un somriure bonic és molt important a l’hora de ser més atractius. S’han fet diverses recerques que ho corroboren, com la duta a terme per la Leeds University, que va mirar de demostrar si, tal com es pensava, la gent sentia més atracció sexual pels individus amb unes dents més blanques i col·locades de manera més proporcional. 

Els resultats de l’estudi van demostrar que les dents més blanques, més ben proporcionades i disposades de manera més harmoniosadesperten més desig i interès tant en les dones com en els homes.

Les 10 claus que et convertiran en una persona més atractiva
Les 10 claus que et convertiran en una persona més atractiva | Gtres

3. Somriure menys —en el cas dels homes

La University of British Columbia, al Canadà, ha dut a terme alguns estudis que han evidenciat que les dones troben més atractives les expressions masculines melancòliques i inquietes que no les d’alegria constant.

La investigació essencialment va mirar d’establir raons psicològiques que expliquessin que les persones de sexe femení interessades en els nois els busquin més sovint amb un aspecte ‘de noi dolent’. Pots trobar més informació del fet que els ‘homes durs’ tinguin tant d’èxit a l’hora d’atreure moltes dones en aquest article.

4. I somriure més —en el cas de les dones

A l’altre extrem, l’Institut Nacional de Salut d’Estats Units va dur a terme un estudi en què els resultats detallaven que els homes tenen tendència a fixar-se més en les dones que transmeten alegria i felicitat. En aquesta investigació va demostrar-se que les noies que habitualment somriuen fan que els homes s’hi fixin molt més i es mostrin més predisposats a sentir-s’hi atrets.

  • Article relacionat: Els 20 millors consells per quedar genial a les fotos

5. Tenir en compte el tema de la barba

La barba és una qüestió força polèmica, perquè els experts no arriben a estar d’acord a establir si la barba afavoreix o no en l’atractivitat masculina

A Oxford es va dur a terme una investigació que va deixar entreveure que sovint les dones se senten més interessades pels homes afaitats que pels que duen barba —estudiant els mateixos subjectes amb barba i després d’afaitar. Els científics britànics van remarcar que els homes dotats de molta barba solen presentar un aspecte més violent i donen la impressió de posseir un nivell de vida més elevat.

Ara bé, algunes altres fonts indiquen tot el contrari en relació amb l’atractiu del borrissol facial en els homes. La South New Wales University d’Austràlia va conduir una investigació en què es va posar de manifest que hi ha «certes barbes» que agraden més a les dones. D’aquesta manera, tot indicaria que les barbes amb estils originals i poc habituals cridarien l’atenció de moltes persones de sexe femení.

De fet, en els últims temps s’han dut a terme alguns estudis que apunten al fet que la barba ha començat a fer-se un lloc important a la nostra societat, perquè cada cop més dones senten atracció pels homes amb borrissol a la cara. Pots saber més coses sobre aquestes investigacions en aquest enllaç. D’aquesta forma, tot sembla indicar que els homes tenen dues possibilitats: anar afaitats del tot o deixar-se una barba que cridi l’atenció.

Les 10 claus que et convertiran en una persona més atractiva
Les 10 claus que et convertiran en una persona més atractiva | Gtres

 

6. Reforçar el color vermell dels llavis

Hi ha una mena de norma general que estableix que el vermell és un color amb una influència molt particular quan es tracta d’afavorir-nos si tenim ganes de seduir o atraure algú en concret. Una mica més avall ens centrarem en aquest tema. 

En alguna ocasió t’has plantejat per quin motiu moltes dones es pinten els llavis de color vermell? La resposta és ben senzilla: ho fan perquè, d’aquesta manera, una gran majoria de persones de sexe masculí les troben més atractives. 

En aquest punt resulta interessant destacar els resultats d’un estudi conduït a la Universitat de Manchester en què es veu com, mentre un home i una dona tenen una conversa, ell sol mirar-li els llavis durant una mitjana de temps d’1 segon. Ara bé, en la majoria de situacions estudiades, quan la dona s’ha pintat els llavis de color vermell el temps en què la persona de sexe masculí es fixa en aquesta part del seu cos augmenta fins als quasi 7 segons.

7. Treure partit de les cicatrius

Els investigadors de la University of Liverpool van participar en unes recerques molt àmplies que van demostrar quelcom inesperat: una gran quantitat de dones senten més atracció pels homes que tenen alguna cicatriu a la cara que es pugui veure de manera clara

Ara bé, rere aquesta afirmació s’hi amaga un truc, i és que només veuen bé aquestes marques facials aquelles persones de sexe femení que tan sols busquen mantenir una relació passatgera amb l’individu en qüestió.

8. Ser un home que no perd la calma

No resulta estrany si afirmem que la majoria de dones es fixen més en aquells homes que presenten un comportament tranquil, sense grans angoixes o estrès. Tal com desvela una investigació que apareix a la publicació ‘Proceedings of the Royal Society B’, la tranquil·litat i la serenitat es veuen com a coses que reforcen l’atractivitat dels barons

En aquesta revista també es feia ressò d’un altre fet palès a l’estudi: les dones sovint senten més inclinació pels homes calmats per un fet d’adaptació, perquè tenen més bona predisposició a l’hora d’enfrontar-se a moments estressants sense que els demès —inclosos els nens— percebin una gran angoixa o negativisme.

  • També et pot interessar: El truc per adormir-se més de pressa i plantar cara a l’insomni

9. Recórrer al color vermell —independentment del teu sexe

En el cas que vulguis potenciar la teva atractivitat d’una manera ben fàcil i veloç, escolta amb atenció aquesta recomanació: posa’t peces de roba de color vermell. En el cas dels homes això encara sol tenir un efecte més pronunciat i, per tant, si has quedat amb algú que t’encanta, podria resultar molt encertat vestir-te amb alguna cosa vermella. 

No hi ha una explicació fàcil per justificar aquest fet, però la realitat és que els humans tenim un cervell que estableix relacions ben particulars entre diversos valors, emocions i colors. En el cas de les tonalitats vermelles, sovint transmeten conceptes com ara l’amor, la passió, la sexualitat o el poder, entre molts altres. D’una manera inconscient, aquest fet podria afavorir-te.

10. Parlar a cau d’orella... a l’orella dreta

Amb diversos estudis a la mà duts a terme al voltant de la qüestió de l’atracció i la connexió que tindria amb el cervell humà, es podria afirmar —de manera molt succinta— que l’hemisferi dret d’aquest òrgan de vital importància influeix en un grau superior que l’altre a l’hora de processar les sensacions negatives i els estímuls no verbals que es perceben i que l’hemisferi esquerre, per la seva banda, té un impacte més significatiu en la gestió de les emocions positives i de les informacions verbals. 

I és aquí on hi ha el quid de la qüestió: al nostre cervell, l’hemisferi esquerre és l’encarregat de processar tota la informació que li transmet l’oïda dreta, i l’hemisferi dret rep la de l’oïda esquerra. D’aquesta manera, els experts assenyalen que quan ens arriben estímuls des de l’oïda dreta, el cervell es posa a establir vincles amb sentiments i sensacions plaents, com ara les emocions més agradables o el positivisme. En resum, tot apunta al fet que les paraules dolces a cau d’orella seran molt més efectives si l’altra persona les escolta a través de l’orella dreta.

Altres trucs interessants

Si t’agradaria tractar més en profunditat les diferents variables psicològiques que podrien contribuir a potenciar la teva atractivitat o a minvar-la, podria ser-te molt útil fer un cop d’ull a la secció relacionada amb el tema que trobaràs en aquest enllaç.

  • També et pot interessar: Els vuit productes de bellesa de Mercadona que més recomanen les ‘influencers’ de moda

Comentaris

envia el comentari