IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

10 famosos s'han aprimat de forma espectacular amb dietes i exercici

Les increïbles transformacions d'aquests famosos han sorprès tothom

Algunes de les estrelles internacionals i ‘celebritites’ espanyoles més exitoses s’han aprimat de forma espectacular i ens han sorprès a tots amb aquests radicals canvis.

  • Article relacionat: “La dieta amb la qual pots perdre 7 quilos en 30 dies“

 

Famosos que s’han aprimat fins a sorprendre tothom

Aquests són els abans i després dels famosos que ens han deixat sense paraules amb els seus canvis físics després de perdre pes ràpidament. 

1. Adele

Una de les famoses que més ha destacat pel seu canvi físic ha estat l'artista britànica Adele, qui l'any 2015 va aparèixer públicament molt més prima del que estava. La cantant i guanyadora de 15 premis Grammy, es va passar al veganisme i va perdre 30 quilos en tan sols dos anys. A més, sempre ha remarcat que realment estava interessada en aquesta dieta per portar una vida sana i no pas perquè li preocupés la seva imatge.

La cantante Adele perdió peso en un año.

2. Rosa López

Una de les espanyoles que més ens ha sorprès ha estat la concursant d''Operación Tirunfo', coneguda com la Rosa d'Espanya. Inesperadament, l'any 2006, va aparèixer amb molts menys quilos i lluint una nova figura. En el seu cas, va utilitzar unes pastilles per aprimar i va fer molt exercici físic. Va arribar a perdre fins a 40 quilos en 5 anys i, actualment, també es regeix en el veganisme. Així doncs, a banda de fer 'running' i boxa, només menja verdures, fruites, llegums i fruits secs.

 

La cantante Rosa López sorprendió a todos con su cambio de look.

3. Carlos Latre

El famós imitador Carlos Latre és un dels qui l'any 2015 ens va deixar sense paraules després d'aparèixer amb 35 quilos menys. Per motius de salut i per la necessitat de guanyar mobilitat a raó dels seus espectacles, va començar a seguir una dieta equilibrada i sovint practicava exercici per aconseguir baixar de pes.

 

El humorista también sufrió un cambio radical.

4. Alberto Chicote

El cuiner Chicote va aparèixer a la nova temporada de Top Chef amb un canvi radical després d'haver perdut fins a 20 quilos en molt poc temps. De fet, durant el programa 'En forma en 70 días', el qual presentava, va explicar que gràcies a una bona alimentació i molt exercici físic va aconseguir ficar-se en forma.

 

El chef y presentador perdió esos kilos de más.

5. John Goodman

L'actor John Goodman és un altre dels qui ens van deixar parats quan va aparèixer a la catifa vermella amb una renovada i estilitzada figura. El famós es caracteritzava per la seva corpulència, però va aconseguir perdre més de 50 quilos en pocs anys.

 

En aquest cas, l'actor d'àmbit internacional va seguir una dieta mediterrània i equilibrada, va deixar de prendre alcohol i practicava exercici sis vegades a la setmana. De fet, la seva principal motivació era tenir un estil de vida saludable, segons va explicar en un show nord-americà.
 

El actor John Goodman hizo un cambio espectacular.

6. Renée Zellweger

També parlant d'una actriu internacional, Renné Zellweger ens va sorprendre a la inversa, ja que per protagonitzar el paper de Bridget Jones va haver de guanyar pes, tot i que en acabar el rodatge va voler recuperar la seva anterior figura seguint la dieta 'Atkins'. Aleshores, va perdre molts quilos, estava molt prima i gairebé no se la reconeixia.

 

La actriz Renée Zellweger adelgazó mucho tras interpretar a Bridget Jones.

7. Isabel Sartorius

La primera xicota del rei Felip VI, va perdre fins a 20 quilos en pocs mesos. A l'edat de 52 anys, ha aparegut transformada i ha fet que deixem de costat la imatge de dona amb corbes que teníem d'ella.

 

Isabel Sartorius ha bajado muy rápidamente de peso.

8. Santiago Segura

L'actor i director de cine Santiago Segura, conegut per la seva figura rodona de 'Torrente', va aprimar-se després d'acabar la saga. La seva estilitzada silueta ens va deixar a tots sense paraules.
 

El actor y director bajó mucho su peso tras engordar para el papel de Torrente.

9. Carlota Corredera

El canvi radical de la periodista i presentadora de televisió, Carlota Corredera, també és un dels més impactants. Va perdre més de 55 quilos en només un any, gràcies als especialistes que la van ajudar a seguir una dieta en la qual es gastava 500 euros cada mes.
 

Carlota Corredera con su transformación.

10. Vicky Martín Berrocal

La 'celebrity' i dissenyadora va treballar com la imatge de la firma 'Violeta' de Mango, caracteritzada per vendre talles grans. Tanmateix, ara llueix una esvelta i prima figura perquè gràcies a la dieta i l'exercici físic va aconseguir perdre fins a 23 quilos en pocs mesos.
 

El cambio en Vicky Martín Berrocal también fue notable.

Comentaris

envia el comentari