IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Les 10 peces de Zara esgotades i que ja tenen llista d'espera

La marca d'Inditex permet apuntar-se a una «llista d'espera» en la qual t'avisen quan les peces tornen a estar disponibles

A vegades, les peces de Zara s'esgoten en qüestió d'hores, especialment aquelles que han lluït algunes famoses o les 'influencers' i sobretot, aquelles que s'han convertit en autèntics referents del 'street-style' gràcies a les xarxes socials. Qui més o qui menys, entre les clientes de Zara, ha sentit la «frustració» de no poder adquirir alguna de les peces per no poder arribar a temps a comprar-les. És per això que la marca d'Inditex va decidir llançar la coneguda «llista d'espera», un apartat en el qual, a través de la seva pàgina web, es pot incloure el correu electrònic i la cadena t'avisa quan hi ha unitats disponibles. Una alternativa molt socorreguda, ja que, en la majoria dels casos, la marca llança diverses remeses de les seves peces més populars. Actualment, aquestes són algunes de les peces que, encara que ja estan esgotades, formen part de la tan anhelada «llista d'espera» de la nova col·lecció tardor/hivern.

1 - Camiseta negra con plumas (15.95 €)

Camiseta con plumas (15.95 €)

 

2 - Conjunto de falda de punto (25.95 €) y jersey a juego (35.95 €)

Jersey (35.95 €) y falda de punto (25.95 €) a juego
 

A vegades, les peces de Zara s'esgoten en qüestió d'hores, especialment aquelles que han lluït algunes famoses o les 'influencers' i sobretot, aquelles que s'han convertit en autèntics referents del 'street-style' gràcies a les xarxes socials. Qui més o qui menys, entre les clientes de Zara, ha sentit la «frustració» de no poder adquirir alguna de les peces per no poder arribar a temps a comprar-les. És per això que la marca d'Inditex va decidir llançar la coneguda «llista d'espera», un apartat en el qual, a través de la seva pàgina web, es pot incloure el correu electrònic i la cadena t'avisa quan hi ha unitats disponibles. Una alternativa molt socorreguda, ja que, en la majoria dels casos, la marca llança diverses remeses de les seves peces més populars. Actualment, aquestes són algunes de les peces que, encara que ja estan esgotades, formen part de la tan anhelada «llista d'espera» de la nova col·lecció tardor/hivern.3 - Falda con estampado étnico (29.95 €)

Falda larga (29.95 €)
 

4 - Pendientes maxi (12.95 €)

Pendientes (12.95 €)
 

 5 - Vaqueros de talle alto (29.95 €)

Vaqueros desgastados (29.95 €)
 

6 - Vestido 'tweet' (39.95 €)

Vestido tweed (39.95 €)
 

7 - Pantalón tipo chándal con apertura lateral (49.95 €)

Pantalones tipo chándal (49.95 €)
 

8 - Mono largo de color rojo (49.95 €)

Mono rojo (49.95 €)
 

9 - Mono con tirantes de strass (49.95 €)

Mono negro con tirantes de strass (49.95 €)
 

10 - Vestido a rayas en varios colores (39.95 €)

Vestido a rayas (39.95 €)
Vestido a rayas (39.95 €) | Zara

 


Comentaris

envia el comentari