IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Els 10 productes més econòmics de Mercadona

La llet semidesnatada, els espaguetis o el tomàquet fregit d'Hacendado, entre els de menor preu en el mercat

Fachada Mercadona

Façana Mercadona | Mercadona

Gràcies a la seva marca blanca, Hacendado, Mercadona s'ha convertit en una de les cadenes de supermercat de referència al nostre país, arribant a ser la primera opció de molts catalans a l'hora d'anar a fer la compra.

La seva oferta variada i les versions «low-cost» d'alguns dels productes més demandats d'altres marques que llancen, s'han convertit en les bases sobre les quals l'empresa de Juan Roig ha construït el seu èxit.

Quant al seu preu, ens trobem davant una gran diversitat d'opinions. I és que si bé Mercadona se situa en la sisena posició del ránking dels supermercats més barats d'Espanya, segons un estudi de l'OCU,  la cadena compta amb productes que segueixen tenint un preu molt diferent al dels seus competidors.

Segons ha recollit ‘Merca2.es’, almenys 10 dels seus productes tenen un preu imbatible, el qual es considera molt més econòmic que els que ofereixen les altres marques i cadenes.

1. La llet semidesnatada 

El preu d'un litre de llet semidesnatada de la marca Hacendado es troba en 0,58 cèntims d'euro el litre, una xifra molt per sota d'altres llets semidesnatades de marques blanques.

A més, la seva relació qualitat-preu és excepcional, tenint en compte que sempre es troba entre els primers llocs dels rànquings de qualitat que realitza l'OCU sobre els productes de consum.

Leche semidesnatada de Hacendado
Llet semidesnatada d'Hacendado | OCU.org

 

2. Els espaguetis

S'han convertit en un dels favorits dels consumidors espanyols ja no solament per la seva qualitat i les seves característiques, sinó també pel seu sabor i perquè tenen bon punt de cocció.

El seu preu no podria ser millor: 0,49 cèntims d'euro per quilo, una xifra que queda molt per sota de la del seu principal competidor, els espaguetis de Simply, que es venen a 0,66 cèntims el quilo.

Espaghettis de Hacendado
Espaguetis de Hacendado | Mercadona

 

3. Las pizzes fresques

Fabricades per Casa Tarradellas, aquest producte, que la marca Hacendado va llançar al mercat fa relativament poc temps, no té rival en el taulell de les pizzes fresques.

  

  

1,85 euros
Pizzas Hacendado
Pizzes d'Hacendado | Mercadona

 

4. Els productes frescos

Els productes frescos de Mercadona són els que millor relació qualitat-preu tenen, especialment els de les seccions de fleca i peixateria, que disposen d'una oferta d'allò més variada i apta per a tots els paladars.

Los perfiles ofertados son variados
La secció de peixateria de Mercadona, una de les millors valorades | cedida

 

5. Arròs precuinat pel microones

Amb un preu d'1.65 euros en els quals s'inclouen sis bossetes individuals per a sis racions, s'han convertit en l'opció preferida dels consumidors que tenen poc temps per cuinar.

6. Tomàquet fregit

Si bé, en aquest cas, quant al preu s'assembla molt al dels seus competidors, la veritat és que el tomàquet fregit d'Hacendado destaca pel seu sabor, quedant molt per sobre dels altres.

El pack de tres caixes de tomàquet fregit de Mercadona costa un euro i s'ha convertit en l'opció que més ha convençut als seus clients per la seva inigualable relació qualitat-preu.

7. Els productes vegetarians 

La recent aposta pel seitán i altres productes vegetarians han posat a Mercadona en les primeres files d'aquest sector, responent així a una demanda que cada vegada és major.

  

  

El tofu ferm, les hamgurguesas vegetarianes, el hummus o el falafel el seu preu no supera els tres euros.
Mercadona pone a la venta medallones y hamburguesas de seitán

Medallons i hamburgueses de seitán d'Hisendat | Mercadona

 

8. La crema antiedat Sisbela

Sense dubte, una de les joies de la corona de Mercadona i el seu major èxit. Per tan sols 5 euros, la cadena de Juan Roig ha posat a la disposició del públic una crema amb les mateixes propietats que una d'alta gamma que costa 85 euros.

  

  

Un producte sense competència que ha revolucionat el mercat 
La crema que Mercadona vende por 5 € pero que cuesta 80 €
La crema que Mercadona ven per 5 € però que costa 80 € | Cedida

 

9. La crema hidratant d'oliva

La crema hidratante d'oliva es ven en les tendes de Mercadona des de la seva inauguració i encara a dia d'avui continua sent un èxit de vendes. Disponible per un preu d'1.65 euros, en comprar el pack de dos surt a 1 euro cada recipient de crema hidratante.

  

imprescindible per a moltes persones
Crema para el cuerpo.
Crema corporal | Cedida

 

10. El fregaterres d'olor a llimona

El fregaterres d'olor a llimona de Bosc Verd, la marca blanca de productes de neteja de Mercadona, es ven per un preu de 0.68 cèntims d'euro per cada 1.5 litres, molt per sota dels seus competidors.


Comentaris

envia el comentari