Els 10 secrets de Dani Mateo que gairebé ningú coneix

Molt s'està parlant del seu polèmic esquetx mocant-se amb la bandera d'Espanya, però molts desconeixen alguns dels detalls de la seva vida privada

Dani Mateo
Dani Mateo ha estat protagonista d'una gran polèmica en els últims dies | Cedida

Dani Mateo és un dels principals temes de conversa dels últims dies. El polèmic esquetx a 'El Intermedio', on simulava mocar-se el nas amb una bandera espanyola, ha fet que l'humorista català rebi dures crítiques. Ell mateix ha denunciat amenaces i diverses marques han decidit deixar de col·laborar amb ell. En el centre de l'huracà contra la seva voluntat, molta gent desconeix molts detalls de la seva vida privada, com que la seva xicota té 15 anys menys que ell o que és molt actiu a Instagram.

10 secrets de Dani Mateo, des de la seva xicota fins al seu Instagram

La xicota de Dani Mateo: Yasmina Paiman, una model de 23 anys

No acostuma a donar massa detalls de la seva intimitat, però sí que és públic que actualment té parella, la jove model de 23 anys Yasmina Paiman, que també ha denunciat amenaces. Tots dos van fer oficial la seva relació quan el mateix Dani Mateo va compartir en el seu compte d'Instagram una fotografia on se'ls podia veure junts. Fa poc més d'un any que van iniciar la seva història d'amor i ja han fet alguna escapada romàntica plegats.

L'Instagram de Dani Mateo

Com molta gent avui en dia, Dani Mateo és un usuari molt habitual de la xarxa social Instagram. El seu compte és @danimateoagain i en ell puja imatges de tota mena. Es poden veure fotografies amb companys de professió, instantànies del seu temps de lleure o d'ell fent broma. El que queda clar és que li encanta mostrar-se tal com és amb els seus seguidors.

Va néixer a Granollers

Dani Mateo va néixer l'1 de juny de 1979 a la localitat de Granollers, al Vallès Oriental. Allà va créixer i va anar a l'escola. Uns anys més tard va estudiar periodisme a la Universitat Autònoma de Barcelona i va començar a treballar a una ràdio local. Després passaria per altres emissores com Onda Cero, RAC 1 o Flaix FM.

És propietari d'un bar al barri madrileny de Malasaña

L'humorista també és actualment un empresari d'èxit, ja que regenta, conjuntament amb Lorena Castell entre d'altres, un bar de copes al barri madrileny de Malasaña. 'El Ideal' és el nom del seu negoci d'hoteleria que en les últimes hores ha patit un boicot causat per la seva polèmica amb la bandera.

Va anar a l'escola amb Albert Rivera

Una de les dades més curioses de la seva vida a Granollers és que va estudiar en la mateixa escola que el president de Ciutadans, Albert Rivera. Tots dos van fer classe al Col·legi Cervetó, un centre privat concertat. Encara que anaven al mateix curs no van compartir classe. Mateo ha dit del líder taronja que era «un noi discret» i que li havia confessat que «es ficaria en política».

Albert Rivera durant una roda de premsa
Albert Rivera va estudiar a la mateixa escola que Dani Mateo | C's

Va ser assetjat per ser «el gras de l'escola»

El seu pas per l'escola però no va ser del tot feliç. Ell mateix ha reconegut algun cop que de petit va patir assetjament escolar per ser «el gras de l'escola». Fins als 14 anys tenia sobrepès i patia les burles dels seus companys: «Tu a la porteria que l'ocupes tota». Aquest fet encara el marca, ja que ell mateix ha explicat: «M'he adonat que sempre em veig gras. Una cosa curiosa perquè acostumo a ser prim, però aquesta idea s'ha ancorat en mi».

Dani Mateo va estar casat 6 anys amb l'actriu Elena Ballesteros

L'anterior parella de Dani Mateo va ser la coneguda actriu Elena Ballesteros. Amb ella va casar-se l'any 2010. Tots dos s'havien conegut en el rodatge d'una sèrie de televisió. Després de 6 anys de matrimoni, tots dos van decidir posar fi a la seva història, trencant així una relació que semblava molt estable.

Dani Mateo junto a su exmujer Elena Ballesteros
Dani Mateo va contraure matrimoni amb Elena Ballesteros el 2010 | CatalunyaDiari.cat

El presentador va col·laborar ficant la veu a una cançó de Mägo de OZ

Una altra de les coses més desconegudes de Dani és que va participar en el disc de Mägo de Oz ‘Gaia III: Atlantia’. Va col·laborar amb la seva veu en el tema 'El latido de Gaia', després de la proposta que li va fer el grup durant una entrevista. Ell va explicar que acceptar encantat, ja que «no sé fer una altra cosa que parlar».

Ha tingut algun paper com a actor televisiu

El seu pas per la pantalla petita no es limita només als programes d'humor. Fa uns quants anys va participar en una sèrie còmica d'Antena 3, ‘La familia mata’. Ell va estar present durant la primera i la segona temporada, amb altres actors com Daniel Guzmán, Anabel Alonso, a més de la seva exdona, Elena Ballesteros. Va ser llavors, precisament, quan es van conèixer.

Imagen promocional de 'La familia mata'
Dani Mateo va ser un dels protagonistes de 'La familia mata' | Cedida

‘La risa os hará libres’, el primer llibre de Dani Mateo

A més de per ser conegut per la seva carrera televisiva i radiofònica, Dani Mateo ha provat d'entrar en el món de la literatura. L'any 2014 va publicar ‘La risa os hará libres’, una obra on reflexiona sobre la vida amb un toc d'humor. Ell mateix explicava que són uns monòlegs amb «un humor tant absurd com inigualable».


Comentaris

envia el comentari