IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Onze famosos que són bisexuals - i que no ho sabies -

Alguns ho han reconegut obertament, però d'altres han passat totalment desapercebuts. Sorpresa?

Estos famosos han reconocido abiertamente sentirse atraídos tanto por hombres como mujeres.
Aquests famosos han reconegut ser bisexuals | ©GTRESONLINE

La llibertat d'expressió és una de les notes més positives d'aquest segle XXI. És per això, que cada vegada amb més freqüència, diverses cares conegudes del cine, la televisió i la premsa, opten per «sortir de l'armari» i confessar la seva opció sexual.

 

En pugna per aquesta llibertat, doncs, són molts els qui han donat una puntada als complexos i han reconegut obertament ser bisexuals. Encara que amb alguna amagada —però existent— veu en contra, molts famosos s'han atrevit a reconèixer obertament les seves preferències sexuals, així com la seva particular aportació cap aquesta lluita col·lectiva. 

 

Famosos que han reconegut ser bisexuals

Tot seguit, els oferim un llistat de famosos no no han dubtat en dir obertament que són bisexuals.

1. David Bowie

 

  

La desapereguda estrella del pop-rock no va deixar mai ningú indiferent, i de fet, es va especular durant molts anys sobre la seva condició sexual. De fet, molts el van considerar clarament homosexual després de mantenir una relació amb Iggy Pop.

 

David Bowie, no obstant, va reconèixer la seva bisexualitat anys després d'haver-se casat amb la model Iman.

El cantante siempre se ha caracterizado por su androginia.
David Bowie, referent del món de la música | ©GTRESONLINE

 

2. Angelina Jolie

 

Anys abans de formar una de les parelles més famoses i envejades panorama cinematogràfic al costat de Brad Pitt, Angelina Jolie no va dubtar mai en aclarir la seva bisexualitat. De fet, aquesta va estar més d'una dècada amb la model Jenny Shimizu.

 

La actriz mantuvo una larga relación la modelo Jenny Shimizu.
Jolie, en una imatge d'arxiu | ©GTRESONLINE

 

3. Paco León

Un dels actors més reconeguts del panorama estatal, Paco León, també és un dels 'nostres' bisexuals. Des de la seva primera aparició estel·lar fa ja gairebé 14 anys amb 'Homozapping' fins a encarnar en Luisma d''Aída', l'actor ha estat en boca de tots.

 

Tot i això, no va ser fins ben entrada a la seva carrera, que León no va reconèixer la seva condició sexual. De fet, el programa 'En la tuya o en la mía' de Bertín Osborne va ser l'escollit per León per confessar que era bisexual, però que actualment la seva parella era una dona.

 

El actor ha hecho pública su sexualidad en una entrevista reciente.
L'actor va fer pública la seva sexualitat en una entrevista | ©GTRESONLINE

 

4. Billie Joe Armstrong

Va sorprendre a tothom quan va anunciar la seva bisexualitat. Tot i això, el vocalista de la popular banda 'Green Day', Billie Joe Armstrong, sempre va considerar la bisexualitat com una predisposició natural amb la qual neixen totes les persones i, per això, va anunciar-ho sense embuts.

 

El cantante de Green Day siempre ha simpatizado con el colectivo LGTB.
El cantant de Green Day, sempre al costat del col·lectiu LGTB. | ©GTRESONLINE

 

5. Evan Rachel Wood

L'actriu de Carolina del Nord va escollir la cerimònia de premis 'Human Rights Campaign' per explicar: «Creia que les dones eren guapes». Aquesta, de fet, va ser per molts una manera subtil i senzilla d'anunciar que era bisexual. El discurs, també, va servir per explicar que tenia aquest sentiment des que era molt jove.

 

La guapa actriz siempre se ha mostrado abierta con su sexualidad.
L'actriu, sempre oberta amb la seva condició sexual | ©GTRESONLINE

 

6. Ezra Miller

Actor, músic i activista, Erza Miller es va treure un gran pes de damunt quan fa 5 anys va explicar, públicament, que no se sentia identificat amb cap estereotip de gènere.

 

Aquesta revelació, però, va servir a l'actor que interpreta a Flash a 'La lliga de la justícia', de demostrar allò que ell «sempre havia sentit». Així mateix, va explicar que mostrar-se tal com és, no ha estat mai cap impediment ni per a la seva vida personal, ni tampoc per a la seva carrera.

El joven actor dice no sentirse identificado con ningún estereotipo de género.
El jove actor no se sent encasellat en cap condició sexual | ©GTRESONLINE

 

7. Josh Hutcherson

 

El protagonista dels 'Jocs de la fam' és un ferm defensor del col·lectiu LGTB i és conegut per ser també un dels pocs homes famosos bisexuals que ho reconeixen sense embuts. De fet, aquest també ha explicat en alguna ocasió, que s'havia enamorat d'algun dels seus companys de rodatge. 

Josh Hutcherson ganó fama con su interpretación de Peeta en Los juegos del hambre.
Josh Hutcherson, famós pel seu paper als 'Jocs de la fam' | ©GTRESONLINE

 

8. Cósima Ramírez

 

La filla d'Àgata Ruiz de la Prada i del periodista Pedro J. Ramírez sempre havia estat al marge d'aquesta qüestió. Fa un any, però, aquesta va voler donar un cop de porta als rumors en una entrevista a Vanity Fair. En aquesta, per exemple, Cósmina Ramírez abordava, entre d'altres temes, la seva bisexualitat. 

 

Cósima es la hija de Agatha Ruiz de la Prada
Cósima és la filla d'Agatha Ruiz de la Prada | ©GTRESONLINE

 

9. Megan Fox

 

És potser una de les més conegudes de la llista. Tot i això, s'especula que l'actriu hauria fet aquesta confessió per assemblar-se un pèl més a la seva referent Angelina Jolie. Aquesta fa molt de temps que predica que la seva admiració per Jolie i, per la qual cosa, els rumors diuen que podria fingir la seva condició sexual.

 

Otra similitud más con su admirada Angelina Jolie.
Una altra similitud amb l'actriu Angelina Jolie. | ©GTRESONLINE

 

10. Lady Gaga

 

Ho ha reconegut en diverses ocasions i ho reivindica sempre que pot. Fa 7 anys, de fet, aquesta va explicar que havia mantingut relacions tant amb dones com amb homes i que se sent atreta per uns i altres. Gaga, doncs, segueix sense deixar indiferent a ningú. 

Lady Gaga es además un icono para el colectivo LGTB.
Lady Gaga, referent per al col·lectiu LGTB. | ©GTRESONLINE

 

11. Dulceida

 

Clara, concisa i sense pèls a la llengua, la youtuber Dulceida ha encantat a tothom amb el seu caràcter. I per qui s'hagi fet la pregunta: sí, és bisexual. De fet, Dulceida (Aida Domènech) està casada amb Alba Paul Ferrer i ho va fer públic en un dels seus celebrats vídeos a Youtube.  

La instagramer Dulceida está casada con su pareja Alba Paul Ferrer.
Dulceida, amb la seva parella Alba Paul Ferrer. | ©GTRESONLINE

Comentaris

envia el comentari