Els 15 famosos que tenen fills clavats a ells

Et mostrem les semblances familiars més significatives dels personatges coneguts
Aquestes estrelles són ben cèlebres i gaudeixen d’una gran bellesa. Per això, no sorprèn que tinguin fills amb un atractiu similar, però et quedaràs amb la boca oberta quan descobreixis que aquests testos s’assemblen increïblement a les olles!
 

A continuació, t’expliquem 15 casos en què els pares famosos tenen fills que se’ls assemblen enormement.

 

Qui són els famosos amb descendents clavats a ells?

Si segueixes llegint, podràs esbrinar els noms de les 15 estrelles que tenen fills més idèntics a elles, i veure’n fotos.

 

1. Johnny Depp: pare de John «Jack» Christopher Depp III

Amb només 15 anys, el fill del conegut intèrpret Johnny Depp i de Vanessa Paradis, una atractiva model, s’assembla moltíssim al seu pare. Des de petit que se li han vist característiques físiques molt similars a l’actor i podríem dir que es tracta d’una versió en petit del seu progenitor. Com que són tan clavats, no seria estrany que en un futur acabés apareixent en alguna pel·lícula del mític Tim Burton! S’haurà de veure si quan sigui més gran també tindrà l’estil roquer d’en Johnny.

En Johnny Depp i el seu noi, en Jack Depp. | Georges Biard / ©GTRESONLINE

 

2. Vanessa Paradis: mare de Lily-Rose Depp

Si seguim fixant-nos en la mateixa família veurem que també hi ha altres membres que són com dues gotes d’aigua. Encara que la parella està separada, la mare s’assembla molt a la seva filla, la Lily-Rose Depp i, tot i que la noia també té característiques del seu pare, la majoria dels seus trets recorden directament a la seva progenitora. A més, també les uneix la mateixa professió: igual que la Vanessa, la Lily-Rose ha acabat esdevenint una model exitosa.

La Vanessa Paradis i la seva filla, la Lily-Rose Depp. | Georges Biard / Wikimedia Commons

 

3. Angelina Jolie i Brad Pitt: pares de Shiloh Jolie Pitt

La Shiloh Jolie Pitt, filla de la mediàtica parella formada per l’Angelina Jolie i en Brad Pitt, és un altre dels casos en què innegablement hi ha una gran semblança entre progenitors i fills. Aquesta adolescent que se sent més còmoda amb el nom de «John» és la més gran dels seus germans i resulta indiscutible dir que els pares li han transmès els seus encants i les seves característiques físiques més marcades.

En Brad Pitt, la filla Shiloh Jolie Pitt i la mare, l’Angelina Jolie. | Wikimedia Commons / ©GTRESONLINE

 

4. Gwyneth Paltrow: mare d’Apple Martin

La coneguda intèrpret Gwyneth Paltrow i el cèlebre cantant del grup britànic Coldplay, Chris Martin, tenen una filla anomenada Apple Martin que últimament crida molt l’atenció pel seu aspecte que recorda de manera molt significativa el de la seva progenitora. Haurem d’esperar per veure si també acaba convertint-se en actriu.

L’Apple Martin i la seva mare, la Gwyneth Paltrow. | ©GTRESONLINE
 

5. Cindy Crawford: mare de Kaia Gerber

L’arxiconeguda top-model dels Estats Units Cindy Crawford i la seva filla Kaia Gerber són ben bé com dues gotes d’aigua. A mesura que ha anat creixent, la Kaia cada vegada ha anat mostrant més uns trets físics similars als de la Cindy. Ara bé, fixa’t atentament en el seu nom perquè s’ha forjat una reputació com a actriu i actualment causa sensació com una de les famoses del moment.

La Kaia Gerber acompanyada de la seva mare, la Cindy Crawford. | ©GTRESONLINE

 

6. David Beckham: pare de Brooklyn Beckham

Continuem amb la llista dels famosos que tenen fills que se’ls assemblen innegablement i anem a parar en el món del futbol per trobar-hi en Brooklyn Beckham, fill del famosíssim esportista David Beckham i de Victoria Beckham, l’antiga cantant ‘posh’ de les Spice Girls que més endavant va tenir èxit com a model.

 

En Brooklyn no només és clavat al seu pare, sinó que la seva popularitat també probablement superarà la de tots dos progenitors. Últimament és el centre de totes les mirades: se’l coneix i se’l segueix molt a les xarxes socials i també apareix constantment a la premsa rosa, a causa dels sotracs de la seva relació amb la intèrpret Chloe Grace Moretz. 

En Brooklyn Beckham amb el seu pare, en David Beckham. | ©GTRESONLINE

 

7. Jennifer Garner: mare de Violet Affleck

Quan la parella d’intèrprets formada per la Jennifer Garner i en Ben Affleck va trencar-se, el món de Hollywood i la premsa s’hi van centrar molt, cosa que va fer aflorar diversos elements d’aquesta família. Entre ells, la sorprenent semblança entre la Jennifer i la filla de tots dos, la Violet Affleck. La noia és igualeta a la Jennifer.

La Violet Affleck amb la seva mare, la Jennifer Garner. | ©GTRESONLINE

 

8. Reese Witherspoon: mare d’Ava Phillippe

La parella formada pels intèrprets Reese Witherspoon i Ava Phillippe, una de les més afables de la dècada del 2000, va separar-se l’any 2008. De la seva relació van néixer dues filles molt boniques, una de les quals és clavada a la seva mare. L’Ava Phillippe, que és la més gran de totes dues, podem dir que és idèntica a la seva progenitora.

 

Encara és d’hora per saber si la noia, de només 18 anys, acabarà dedicant-se també a la interpretació. De moment, se la va veure treballant l’estiu passat en una pizzeria a Los Angeles, per descobrir què vol dir treballar per guanyar-se el pa.

L’Ava Phillippe acompanyada de la seva mare, la Reese Witherspoon. | @GTRESONLINE

 

9. Michelle Williams: mare de Matilda Ledger

Els famosos actors Heath Ledger —difunt però sempre molt recordat— i Michelle Williams van tenir una nena i li van posar el nom de Matilda. Amb el pas dels anys, la Matilda ha acabat mostrant una semblança colpidora amb tots dos progenitors, tan considerable que és molt difícil dir a qui de tots dos és més idèntica.

La Matilda Ledger amb la seva mare, la Michelle Williams. | @GTRESONLINE

10. Demi Moore: mare de Rumer Willis

Els famosos actors Demi Moore i Bruce Willis van tenir una filla en comú, la Rumer Willis, que és un bell retrat de tots dos. La Rumer és més gran que molts dels fills de ‘celebrities’ que hem vist fins ara, cosa que permet observar-hi encara més semblances.

 

Ara bé, encara que té moltes característiques similars a les del seu progenitor, la Rumer guarda moltes semblances amb la seva mare, una dona molt bonica. S’assemblen tant que fins i tot han pujat fotos a les xarxes socials amb un ‘look’ idèntic, fent broma sobre les seves similituds.

La Rumer Willis amb la seva mare, la Demi Moore. | ©GTRESONLINE

 

11. Will Smith: pare de Jaden Smith

Moltíssima gent coneix el fill del cèlebre actor nord-americà Will Smith —sobretot per algunes extravagàncies—, en Jaden, que és clavat al seu progenitor. El fill més gran de la família Smith va iniciar-se primer en el món de la interpretació igual que els seus pares, però últimament s’ha concentrat més en seguir una trajectòria musical, cantant cançons de rap.

En Jaden Smith i el seu pare, en Will Smith. | ©GTRESONLINE / Wikimedia Commons

 

12. Jude Law: pare de Rafferty Law

Les seguidores del conegut actor britànic Jude Law han tingut sort: el fill de l’home, de 21 anys, ha heretat la bellesa del seu progenitor. En Rafferty Law va néixer de la unió entre l’exactriu i dissenyadora britànica Sadie Frost i en Jude Law, i és igual d’encantador que el seu pare intèrpret.

 

Prova d’aquesta bellesa és que el noi s’ha fet un forat en el món de les ‘celebrities’ com a model, encara que el que més li agrada és la música: ha fet de DJ en diverses ocasions i, a més, té un grup que es diu els Dirty Harry’s.

En Rafferty Law i el seu progenitor, en Jude Law. | ©GTRESONLINE

 

13. Salma Hayek: mare de Valentina Paloma

Nascuda de la unió entre la coneguda actriu mexicana Salma Hayek i l’empresari francès François-Henri Pinault, la Valentina Paloma, amb només 10 anys, és adorable i s’assembla sense cap mena de dubte a la seva progenitora.

La Valentina Paloma amb la seva mare, la Salma Hayek. | ©GTRESONLINE

 

14. Uma Thurman: mare de Maya Ray Thurman-Hawke

La filla de 19 anys dels intèrprets Uma Thurman i Ethan Hawke sorprèn perquè recorda moltíssim a la seva mare. Ara bé, la Maya Ray no només és bonica com la seva progenitora i té moltes altres qualitats que recorden a l’Uma, sinó que també brilla amb llum pròpia: treballa com a model i ha estat la imatge protagonista de diverses campanyes de conegudes firmes.

La Maya Ray Thurman-Hawke amb la seva mare, l’Uma Thurman. | ©GTRESONLINE

 

15. Kim Basinger: mare d’Ireland Baldwin

De la relació dels coneguts intèrprets Kim Basinger i Alec Baldwin va néixer l’Ireland Baldwin, que és clavada a la seva mare. Actualment, amb només 22 anys, la noia ja ha debutat al món del cinema amb un paper a la gran pantalla l’any 2013.

 

Tot i això, no sembla que s’hagi d’acabar dedicant al món de la interpretació com els seus progenitors: està seguint una gran trajectòria com a model, i amb la seva feina s’ha guanyat un lloc en el món de la moda.

L’Ireland Baldwin i la seva mare, la Kim Basinger. | ©GTRESONLINE

 

Comentaris