Primer pla de Rocío Flores amb la mascareta baixada

El 24 d'abril, el dia en què Rocío Flores es va assabentar de la gran mentida familiar

Rocío Flores, avergonyida després de destapar-se una informació molt delicada

Rocío Flores ha hagut d'aguantar molta pressió mediàtica des que s va començar a exposar a la televisió, tant per defensar el seu pare com altres membres de la família.

Des d'un primer moment, a la filla d'Antonio David Flores aquesta situació l'ha sobrepassat completament. Ens referim a haver d'enfrontar-se a la realitat quan va a 'El programa de Ana Rosao quan els reporters la paren pel carrer.

Rocío Flores a 'El programa de Ana Rosa'
Rocío Flores ha vist com la gran mentida del seu pare ha sortit a la llum | Telecinco

Si hi ha un tema en què Rocío Flores ha preferit no entrar de ple, és el que afecta el seu pare amb Marta Riesco. La noia sempre ha tingut intenció de no opinar gaire sobre la relació tan controvertida entre l'excol·laborador i la mediàtica reportera de Telecinco.

Rocío Flores ja no pot amagar la gran mentida de la seva família

A les revistes i als platós s'ha parlat molt sobre aquesta relació. S'ha debatut si Olga Moreno, l'ex d'Antonio David, estava assabentada de tot quan la parella es va començar a conèixer van començar a ser alguna cosa més que companys de cadena.

Molts periodistes han posat sobre la taula la data en què el pare de Rocío i la seva nòvia van començar aquest afer.

Una història que, sens dubte, els ha portat massa maldecaps a tots dos. Alguns afirmen que la relació va començar fa dos anys. Això sí, cap de les parts ho ha volgut confirmar quan se'ls ha preguntat sobre això.

Rocío Flores amb la mirada trista.
Rocío Flores no vol veure la realitat | Europa Press

La mateixa Riesco, en unes declaracions que va fer al programa on treballa, es va negar a donar una data concreta. El que sí que va dir a Joaquín Prat durant la primera entrevista que va concedir sobre aquest tema és que van començar quan ell ja havia trencat amb Olga Moreno.

Mentrestant, Rocío Flores no s'interessa gaire per saber-ne els detalls més concrets. I, malgrat que això la toca de prop, prefereix viure en la ignorància. No vol saber que el festeig del seu pare i Marta Riesco es va iniciar molt abans del que tothom pensa.

Recentment, aquesta història ha sortit a la palestra, i ha estat Kiko Hernández qui ha llançat una mica de llum sobre quan es va iniciar realment la relació.

'Sálvame' destapa la mentida que avergonyeix Rocío Flores

Fotomuntatge de Marta Riesco i Antonio David Flores
'Sálvame' ha destapat que Marta Riesco i Antonio David Flores han mentit | Catalunya Diari

Dijous passat, 5 de maig, el col·laborador madrileny no es va tallar a l'hora de donar la suposada data en què Antonio David i Marta van començar a sortir. I va destapar que no és certa la versió que Riesco va donar fa un parell de mesos a plató.

La reportera i l'extertulià ja estaven junts el 24 d'abril del 2021, quan Olga Moreno concursava a 'Supervivientes'. El programa en té proves, que rauen en un pastís que Marta va encarregar per a l'aniversari d'Antonio David. Un pastís de xocolata coronat amb la paraula 'Indestructible', el lema que la parella sempre repeteix a les xarxes socials.

Adela González va puntualitzar que 'Sálvame' no s'havia posat a investigar aquest tema. I és que hi va haver «una persona que s'ha posat en contacte amb el programa» perquè ho tinguessin en compte.

A més, el programa de Telecinco va donar una altra notícia que afecta la tieta de Rocío Flores. Kiko va pujar al 'popet' per explicar una cosa que va passar a la Feria de Abril. El dia abans, Marta Riesco i Gloria Camila van protagonitzar un moment de «màxima tensió» quan la reportera de Telecinco va dir a la filla d'Ortega Cano que era una «borratxa», segons el col·laborador.