Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Isa Pantoja, Chabelita.

Els 25.000 euros que poden destrossar definitivament Isa Pantoja

Isa Pantoja no vol que es continuï parlant de la seva família

Després de la tempesta sempre arriba la calma i, si no, que s'ho diguin a Isa Pantoja. Des que el seu germà va fer aquella polèmica entrevista parlant d'ella i de la seva mare, la jove està passant per un dels moments més tranquils de la seva vida.

En els darrers dies, no s'ha comentat res sobre la seva vida personal. La influencer està molt centrada en els seus estudis i la seva vida sentimental i no està disposada que ningú no pertorbi aquesta pau.

Isa Pantoja amb el rostre seriós.
Isa Pantoja està passant per un bon moment de la seva vida | Telecinco

Tot i que, pertanyent a un dels clans més famosos i mediàtics del nostre país, això és gairebé impossible. I és que Isabel Pantoja és una de les figures més perseguides pels mitjans de comunicació espanyols.

Les darreres setmanes, l'artista ha estat una de les protagonistes indiscutibles de la premsa del cor. L'herència que podria no deixar-li a  Isa Pantoja i el seu germà, la seva possible marxa de Cantora i els seus nous problemes amb la Justícia han estat alguns dels temes que més interès han despertat actualment.

Ara, i amb la seva docusèrie emetent-se a Telecinco, la tonadillera s'ha tornat a convertir al centre de totes les mirades. Aquest dimarts, s'ha emès el segon lliurament de Sin perdón, el contingut del qual ha estat centrat en la seva relació amb Paquirri i en la virginitat que va guardar fins al matrimoni.

Però, qui li diria a Isa Pantoja que aquest nou episodi li portaria un nou maldecap.

Isa Pantoja està molt preocupada per la imatge de la seva mare

Isa Pantoja sap perfectament que el torero va ser el primer home a la vida de la seva mare. Tal era l'amor que sentia per Paquirri que, anys després del seu accident dins de l'arena, Isabel Pantoja continua plorant la seva mort.

Ara, arran de l'emissió d'aquesta nova entrega, La Razón ha tingut l'oportunitat de parlar en exclusiva amb Osvaldo Ríos, el primer home amb qui la tonadillera va estar després de la mort del seu marit.

Primer pla d'Isabel Pantoja mirant cap amunt
La mare d'Isa Pantoja està vivint un dels seus moments més crítics | GTRES

No és estrany que la mare d'Isa Pantoja caigués als seus peus, ja que aquest home de Puerto Rico de 61 anys és un reconegut cantant i actor de telenovel·les. «Vaig ser el primer home a qui Isabel Pantoja va obrir les portes de Cantora després de morir Paquirri», va comentar fa un temps.

En una conversa amb aquest diari, aquest galant s'ha mostrat una mica reticent a l'hora de parlar sobre la seva relació amb aquesta cantant espanyola. I és que, després que li preguntessin per la possibilitat que Isabel se n'anés a viure a Llatinoamèrica, l'artista ha bloquejat el número de telèfon d'aquest mitjà.

«No m'interessa parlar amb cap de vosaltres sobre res d'això», ha assegurat abans de desaparèixer del tot.

Muntatge Isa Pantoja i la seva mare
Isa Pantoja està molt preocupada pel que es pugui dir de la seva mare | Catalunya Diari

L'artista s'ha negat a parlar de qualsevol tema que no estigui relacionat amb la seva carrera professional, però fa uns mesos no pensava el mateix. Segons ha informat aquest mitjà de comunicació, Isa Pantoja hauria d'estar molt preocupada, ja que aquest home va acceptar parlar sobre ella a canvi d'una suma important de diners.

«Si vols que jo respongui al que m'estàs preguntant, et costarà 25.000 euros, i m'ho hauràs d'ingressar al meu banc perquè jo l'utilitzi a les missions humanitàries que faig habitualment».