Carmen Borrego

Els 30 dies que Carmen Borrego va estar sense dormir per culpa del seu exmarit

Carmen Borrego va viure un infern al costat del seu exmarit

La vida de Carmen Borrego no ha estat gens fàcil. I és que, tot i que ara la relació amb el seu fill no està passant per un dels seus millors moments, la veritat és que fa anys que la col·laboradora va passar 30 dies allunyada d'ell i de la seva germana. I tot per culpa del seu exmarit.

Dimecres passat 14 de desembre, la revista Lecturas va assegurar que la menor de les Campos estaria molt afectada després de conèixer l'última decisió que han pres Paloma Olmedo i el seu fill de no reunir-se amb les Campos durant les festes de Nadal.

I és que, segons sembla, José María Almoguera estaria molt enfadat amb Carmen Borrego pel que va passar el mes d'octubre, quan va respondre públicament a la nora després d'escoltar uns àudios en què Paola la criticava amb duresa.

Primer pla de Carmen Borrego
Carmen Borrego ho està passant veritablement malament | GTRES

Després de l'exclusiva que va publicar aquesta capçalera, va ser la mateixa tertuliana la que va voler deixar molt clar que ella no ha venut «cap exclusiva del meu fill i no ho faré aquí tampoc». «Si no em creieu no passa res, però es pot comprovar que jo no he dit res».

Tot apunta que aquest serà el primer any que la tertuliana no passarà aquestes dates tan assenyalades amb el seu fill, la veritat és que en el passat ja va haver de passar per un moment similar.

Molt a desgrat seu, durant unes vacances d'estiu, Carmen Borrego va estar 30 dies sense aclucar l'ull després de la jugarreta que li va fer el seu exmarit just abans de posar punt i final al seu matrimoni.

Carmen Borrego explica el que va passar

Carmen Borrego vol que se sàpiga la veritat una vegada per totes. Per això, el setembre del 2020, alguns dels seus companys no s'ho van pensar dues vegades a l'hora de sortir públicament a defensar la imatge pública.

Els col·laboradors de Salvame van dedicar part de l'emissió d'aquell dia a comentar les dures declaracions que Sergio Alis va pronunciar en directe sobre la germana de Terelu.

Carmen Borrego
Carmen Borrego explica el que va passar en realitat | Mediaset

Aquesta persona va acusar Carmen Borrego de «no acudir en bones condicions a treballar». A més, ha assegurat que «li haurien tret la custòdia dels fills pel seu estil de vida».

En aquell moment, el programa va aconseguir parlar amb dues persones properes a l'entorn de la col·laboradora. D'una banda, Josemi Rodríguez Siero ha assegurat que «ella és una gran professional» i que «caldria veure quines són les circumstàncies personals i econòmiques» en què es trobava Sergio Alis per dir aquestes barbaritats.

I mentre que el periodista va assegurar que això era «mentida absoluta», una persona que va treballar amb la matriarca de la família va confirmar que, efectivament, «Carmen estava cada nit de gresca».

«Per això, va perdre la custòdia dels seus fills. Jo tinc amics en comú amb ella que, efectivament, m'ho han ratificat. Carmen no estava mai a casa o molt poc amb els nens».

Després d'escoltar aquestes dues versions, Kiko Hernández va dir al presentador que sabia quins eren els veritables motius pels quals Carmen Borrego va perdre la custòdia dels fills.

Carmen Borrego, Carmen Rosa i José María Almoguera
Carmen Borrego va perdre la custòdia dels seus fills | CatalunyaDiari
Segons li ha explicat una persona molt propera a María Teresa Campos, en el moment en què la col·laboradora i el seu exmarit decideixen separar-se, «ella agafa les maletes i se'n va a casa de la seva mare a Màlaga».

En aquell moment, Carmen Borrego diu al seu marit que vol anar uns dies amb la seva mare per «aclarir-se del que li ve damunt, que és la separació» i li demana que els nens es quedin amb ell a Madrid. «Tot de mutu acord», va puntualitzar Hernández tot seguit.

«En el transcurs d'aquells quinze dies que és a Màlaga, ell inicia un abandó de la llar i és aquí on Carmen Borrego, durant 15 dies, perd la custòdia i als 30 dies la recupera», va assegurar, posant punt final a la polèmica .

NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades de Catalunya al WhatsApp