Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Rocío Carrasco oferint una roda de premsa per l'estrena d'un musical

Les 5 confessions més fortes que ha fet Rocío Carrasco en el seu documental

Rociíto ha carregat amb duresa contra Antonio David Flores i ha revelat l'infern que va viure al seu costat

Rocío Carrasco oferint una roda de premsa per l'estrena d'un musical
Rocío Carrasco ha trencat el seu silenci després de 25 anys | CatalunyaDiari.cat


Rocío Carrasco ens ha deixat impactats amb el seu punyent testimoni sobre l'infern que va viure amb Antonio David Flores. Així, ha revelat detalls fins ara desconeguts de com era la seva relació, i la forma en què segons ella, Antonio David va aconseguir carregar-se la relació amb els seus fills. 

Hem pogut veure a una mare totalment enfonsada que s'ha animat a parlar després de més de vint anys de silenci. Així doncs, a continuació fem un repàs de les cinc confessions més fortes que ha fet Rociíto fins al moment. Cal recordar que aquest només ha estat el primer capítol de la sèrie documental 'Rocío, contar la verdad para seguir viva'.

«Antonio David em deia 'te'ls trauré i t'odiaran', i va complir la seva promesa»

L'estrena del documental ha començat amb força i Rocío Carrasco no s'ha tallat ni un pèl. De fet, ha començat parlant dels seus fills i assegurant que el seu fill, David Flores, és «un nen especial», però que ha estat separat de la seva mare a la força i han destruït 'el llaç matern'.

La filla de Rocío Jurado assegura que els seus fills sempre han sentit a dir que és una 'mala mare' i, per tant, s'ho han acabat creient. Antonio David ha aconseguit que finalment l'odiïn i no siguin capaços de veure la veritat.

Sobretot, pel que fa a la seva filla Rocío, que assegura que «sentia veritable adoració per la seva mare». De fet, després d'anys sense veure-la, quan la jove va anar a defensar al seu pare a 'GH Vip', Carrasco no va poder suportar la pressió i fins i tot va intentar suïcidar-se.

[predef]catalunya-diari-625[/predef]

«El dia que Rocío s'adoni de la realitat, serà el pitjor dia de la seva vida»

Una de les frases que se'ns han quedat gravades a foc, ha estat quan Rocío Carrasco ha assegurat entre llàgrimes que «el dia que la meva filla Rocío s'adoni de la mentida en què ha estat vivint, i descobreixi la veritat sobre la seva mare, serà el pitjor dia de la seva vida».

Per això, Rocío s'ha resignat i fins i tot prefereix que els seus fills mai coneguin el malson en què ha viscut aquests anys. «Quan Rocío ho descobreixi, sé que patirà, i jo no vull això». Així, Carrasco ha manifestat el seu amor de mare i està disposada a sacrificar-se.

«Tinc els meus fills morts en vida»

Rocío ha reconegut que «quan algú dolent mata als teus fills, et queda la pena i el sofriment, però jo he hagut de viure fent veure que els meus fills no hi són. Els he tingut morts en vida, i això no es perdona», ha afirmat totalment desolada.


«M'ha tret el més important que tenia, que són els meus fills. Ha fet que m'odiïn i tinguin aquesta imatge de mi, una cosa molt cruel», ha manifestat fent referència a Antonio David. «A mi ningú em torna els petons, les abraçades, el temps perdut... això no es recupera. Sobretot, el fet de poder exercir de mare», ha sentenciat.

«Em vaig prendre diverses pastilles i vaig valorar tirar-me per un pont»

Per altra banda, Rocío Carrasco també ha volgut parlar sobre el tràgic moment en què va intentar suïcidar-se. La filla de Rocío Jurado es va enfonsar quan va veure que la seva filla defensaria a Antonio David a 'GH Vip'. Així doncs, va decidir prendre's diverses pastilles per posar fi a la seva vida. 

Encara que, segons ha explicat Rociíto, es va sorprendre quan va escoltar que la seva filla li deia al seu pare que «fora de la casa de GH tot estava millor que com ho havia deixat abans d'entrar», sabent que ella havia intentat suïcidar-se.

«Antonio David em va agafar dels cabells i em va donar amb el cap contra la taula»

D'altra banda, Rocío també ha explicat l'infern que va viure durant la seva relació amb Antonio David, a qui ha acusat de 'maltractador' i d'haver-la agredit verbalment i físicament en més d'una ocasió. «'Inútil', 'no serveixes per a res', 'estàs grassa', 'ets beneita'», ha assegurat Carrasco, fent referència a tot el que li deia Antonio David.

«Ja no és la paraula, és la forma. Ell tenia una cara de portes endins, prepotent, que tot ho sabia i 'tu no saps res'. I després estava l'altra cara, quan hi havia càmeres, que era tot meravellós, petons 'que guapa' davant de la gent. Quan acabava el dia, en la intimitat, em deia que ho feia pel meu bé i tu en aquell moment no ho penses, no ho veus, no t'adones de la gravetat».

A partir d'aquí, segons Rocío, la cosa va anar a pitjor. «Jo estava en el sofà, em va agafar dels cabells i em va donar amb el cap contra la taula. Després, em va donar tota la culpa a mi», ha assegurat Rocío Carrasco