Els 5 millors gelats del planeta

Quines són les marques més ben valorades d’aquest producte tan deliciós i refrescant?

Descobreix quins són els gelats més ben valorats
Descobreix quins són els gelats més ben valorats | Cedida

 

No resulta gens senzill establir les millors marques de gelat del món, però es poden determinar els gelats que són més adequats i recomanables segons el parer de les persones que en consumeixen i segons el nivell de vendes dels seus fabricants.

Les 5 marques de gelat més ben valorades

Tot seguit fem un llistat de les marques de gelat amb més vendes i popularitat del planeta. N’hi ha moltes que es poden trobar tant a Espanya com a Llatinoamèrica, tot i que n’hi ha una que només està disponible a l’indret on es fabrica.

1. Ben & Jerry’s

La marca Ben & Jerry’s resulta molt popular per diverses raons: molts consumidors troben que els seus gelats són dels més sans que hi ha a la venda i que no es fan utilitzant elements químics poc naturals, com ara els additius per potenciar el gust que sovint es troben en molts aliments.

A més, la gamma de gelats que presenta ofereix una diversitat de gustos molt important. A banda del gelat més popular, el Cookie Dough, en tenen molts d’altres de gustos interessants i suggeridors, com el gelat de crema de cacauet al cacau, el de maduixa i pastís de formatge, el de xocolata i menta o el de mel i vainilla. Ara bé, alguns d’aquests únicament es troben a les gelateries i no a les terrines que es poden comprar als supermercats.

Els punts positius de Ben & Jerry’s, però, no s’aturen als aromes, sabors i varietats que proposen, sinó que van més enllà: confereixen una gran rellevància als valors ètics, promovent la disminució de les emissions de diòxid de carboni per part de la ramaderia i donant suport al matrimoni entre persones del mateix sexe.

2. Häagen-Dazs

Aquesta marca de gelat nord-americana gaudeix de gran prestigi i d’una àmplia comercialització a nivell global. Els gelats de Häagen-Dazs es poden trobar a Europa, Amèrica, Àsia i en algunes zones d’Àfrica.

Les persones enamorades de la marca en ressalten sobretot els gustos dels gelats, que resulten altament naturals —perquè s’elaboren sense cap additiu artificial. Així, per tal de confeccionar-los, només es fan servir ous com a emulgents.

A nivell logístic i pràctic, cal remarcar —si els comparem amb les altres cases— que els gelats Häagen-Dazs tenen força greix perquè s’elaboren amb mantega, que s’han de conservar a temperatures particularment baixes per evitar el deteriorament de la textura i que tenen una densitat particular.

Gelats deliciosos i irresistibles
Per a molts, els gelats són deliciosos i irresistibles | Cedida

 

3. Blue Bell

La marca Blue Bell gaudeix d’un gran reconeixement i de molts fans a nivell mundial. Ara bé, els seus gelats només es poden trobar als Estats Units, l’indret d’on és originària l’empresa que els fabrica: Blue Bell Creameries.

Dels 5 membres d’aquesta llista, els gelats de Blue Bell són els que tenen una trajectòria més dilatada en el temps: es comercialitzen als Estats Units des de 1911. De tota la varietat de deliciosos gelats que fabrica, el que té més seguidors arreu del planeta és el de vainilla.

4. Magnum

Sabem que aquesta llista pot resultar subjectiva perquè té en compte moltes dades relacionades amb l’opinió dels consumidors, però no podem obviar que la companyia Magnum és una de les empreses que ven més gelats a tota la Terra.

La popular marca de gelats prové de la seu a Bèlgica que té l’empresa Unilever. No només ofereix gelats bàsics —que estan formats per un pal que aguanta una barra de gelat amb gust de vainilla i amb recobriment de xocolata—, sinó que té moltes altres varietats amb gustos diferents i exclusius, com el caramel, la trufa de xocolata, els gerds, l’ametlla i altres fruits secs o els «pecats capitals», una sèrie de 7 gelats que tenen gustos molt particulars.

Els gelats Magnum es comercialitzen a l’estat espanyol i se’n poden trobar a la majoria de supermercats i establiments que disposen de productes alimentaris. A banda, fa anys que la companyia de gelats Frigo també ven de manera freqüent productes Magnum.

5. Kalise

Kalise s’ha popularitzat darrerament a l’estat espanyol com un referent dels gelats, sobretot gràcies a les grans campanyes publicitàries que ha dut a terme. Segurament deus recordar l’espot televisiu en què apareixia Andrés Iniesta anunciant aquesta marca.

Tot i que la seva fundació es remunta al 1999, la seva tradició al món dels gelats té molta més història: de fet, prové de la fusió d’Interglas i d’Helados La Menorquina, dues empreses que ja tenien una important trajectòria al mercat d’Espanya.

A banda de destacar per unes campanyes publicitàries potents, cal subratllar que la marca Kalise produeix uns gelats de molt bona qualitat que encanten a la majoria de consumidors. Diverses marques internacionals de renom que tenen el vistiplau del gran públic com Mars i Twix venen diversos productes dins de Kalise.


Comentaris

envia el comentari