Els 5 millors gels de bany del 2018 dels supermercats

Incorporen agents actius i hidratants per proporcionar la millor cura a la pell del cos, encara que per a molts compradors el més important és la fragància
Los 5 mejores geles de baño de 2018 de los supermercados
Els 5 millors gels de bany del 2018 dels supermercats | Cedida

Quan ens dutxem, no només netegem la pell sinó que també l'hidratem, la protegim i la perfumem perquè llueixi en les millors condicions. De fet, actualment, els gels de bany que podem trobar als supermercats, ja incorporen agents actius i hidratants que proporcionen una millor cura per a la pell del cos, encara que, per a molts consumidors, el més important és la fragància que desprenen. 

 

No obstant això, en gairebé tots els supermercats es pot trobar una gran varietat de marques considerades millors i pitjors per a la cura i neteja de la pell. En aquest sentit, a continuació exposem els cinc millors gels de bany, pel seu preu, qualitat i aroma:

Gel de Bany 'Instituto Español'

Gel de Baño Instituto Español
Gel de Bany 'Instituto Español' | Cedida

 

És un dels gels de bany millor valorats i un dels més assequibles per qualitat, quantitat i preu. Té un preu de 2,20 euros el pot d'1,25 L, la qual cosa el converteix en el gel més econòmic del mercat de la seva qualitat alta. El gel de bany 'Instituto Español' en les seves diferents fragàncies i ingredients està especialment pensat per proporcionar la millor hidratació i cura a les pells molt seques i sensibles. A més, la seva suau fragància perdura a la pell.

 

Gel de dutxa de 'Natural Honey'

Gel de ducha de Natural Honey
Gel de dutxa de 'Natural Honey' | Cedida

 

És un gel de dutxa realitzat amb ingredients d'alta qualitat que proporciona una nutrició i una fragància molt agradable i duradora. Sobretot el que més destaquen els consumidors d'aquest gel és la seva textura i les aromes, ja que és una de les marques que més varietat té i les fragàncies de la qual són més recomanables, sobretot la 'Frescor de Colònia' i el 'Coco Addiction'. Aquest gel de dutxa també és un dels més assequibles per la seva qualitat, ja que els pots d'1,5 L tenen un preu aproximat de 3 euros.

Gel de dutxa 'Micaderm Spa'

Gel de ducha Micaderm Spa
Gel de dutxa 'Micaderm Spa' | Cedida

El gel de dutxa 'Micaderm' és l'únic que es pot trobar únicament als supermercats 'Suma'. El més aplaudit de tots és el 'Micaderm Spa', per a molts el millor per relaxar-se a la dutxa. És considerat un gel de dutxa molt fresc, de qualitat i que hidrata la pell diàriament. Aquest gel de dutxa de 'Suma' té un preu aproximat d'1,35 euros fins a 1,65 euros el pot de 750 ml, la qual cosa el converteix en una de les millors opcions: assequible i de qualitat.

 

Gel de dutxa 'Lactovit'

Gel de ducha Lactovit
Gel de dutxa 'Lactovit' | Cedida

 

El gel de dutxa 'Lactovit' és un dels més coneguts pel seu ingredient estrella, la llet, d'on se sostreuen les principals vitamines i proteïnes per a la pell. Proporciona una alta hidratació, deixant la pell extremadament suau i amb un agradable aroma que perdura bastant temps. Les seves vitamines A, B i C i les proteïnes converteixen al gel de 'Lactovit' en una de les millors opcions per a les pells normals i seques. Té un preu d'1,75 euros el pot de 600 ml.

 

Gel de dutxa nutritiu de 'Dove'

Gel de ducha nutritivo de Dove
Gel de dutxa nutritiu de 'Dove'  | Cedida

 

El gel de dutxa 'Dove' és un dels més nutritius del mercat i molt conegut per la seva qualitat i hidratació. Alguns dels seus gels compten amb la tecnologia ‘Nutrium Moisture’, la qual actua respectant les capes més sensibles de la pell i reposa els lípids que s'han perdut durant la dutxa. El gel de dutxa 'Nutritiu Intens' de 750 ml pot aconseguir un preu de 3,50 euros, una mica més car però que es compensa per la seva qualitat.Comentaris

envia el comentari